Fastigheten
Fastigheten
Lokalen
Lokalen
Lokalen
Lokalen
Lokalen
Lokalen
Lokalen
Lokalen
Lokalen
Bv
Plan 1

Hovsjö centrum | Södertälje

Favorit Dela

Björnövägen 22

Mitt i Hovsjö centrum ligger denna fastighet i 2 plan. Det finns 2 st entréer. Ca 20 rum och hörnrummen är av större storlek.

Beskrivning

Mitt i Hovsjö centrum ligger denna fastighet i 2 plan, vardera plan är 435 kvm. Det finns 2 st entréer. Ca 20 rum och hörnrummen är de största rummen. Fastigheten är i bra skick. Inflyttning efter sommaren. Fastigheten har tidigare varit uthyrd till vård. PLANLÖSNING Entré med kapprum och wc stationer. Planlösningen är lika på båda våningarna med korridor och kontorsrum på båda sidor, vardera plan är 435 kvm. Rummen variera i storlek och på båda planen finns ett större uppehållsrum. Även kök finns på båda våningarna. Totalt 6 st wc. Tvättstuga finns. Det finns 2 st trapphus. OMGIVNING/NATUR Mitt i Hovsjö centrum med diverse utbud på mataffär, apotek, restaurang och vårdcentral. KOMMUNIKATIONER Från Södertälje centrum går buss 753 till Hovsjö centrum det tar ca 10 minuter.
  • Total yta

    870 m2


Utförande

Våningsplan:

2


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Susanne Askvall

Susanne Askvall

susanne.askvall@bjurfors.se

070- VISA NR 070-976 91 06

070- VISA NR 070-976 91 06

Marknadsförs av Bjurfors Näringsliv
bjurforsnaringsliv.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Björnövägen 22

Om Bjurfors Näringsliv

Bjurfors Näringsliv, en del av Bjurforskoncernen, har erfarenhet av den kommersiella fastighetsmarknaden sedan 1989. Vi har stor erfarenhet inom förmedling av bostad-, kontor- och industrifastigheter samt ombildning av hyresrätter till bostadsrätter. I Stockholm hjälper vi även lokalsökande företag att hitta nya lokaler likväl som fastighetsägare att hitta rätt hyresgäster. Ska du sälja din nuvarande hyreslokal? Vi har stor efterfrågan på alla typer av lokaler, främst på citynära butikslokaler. Tillsammans med en stark och bred marknadsföring och vårt aktiva spekulantregister håller vi oss ständigt aktuella och synliga. Välkommen att vända dig till oss på Bjurfors som erbjuder tjänster inom det mesta vad gäller lokaler och fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör