Augustendalstorget 7, Nacka strand, Nacka Strand - Kontor
Augustendalstorget 7, Nacka strand, Nacka Strand - Kontor
Augustendalstorget 7, Nacka strand, Nacka Strand - Kontor
Augustendalstorget 7, Nacka strand, Nacka Strand - Kontor
Augustendalstorget 7, Nacka strand, Nacka Strand - Kontor
Augustendalstorget 7, Nacka strand, Nacka Strand - Kontor
Augustendalstorget 7, Nacka strand, Nacka Strand - Kontor
Augustendalstorget 7, Nacka strand, Nacka Strand - Kontor

Nacka strand | Nacka Strand

Favorit Dela

Augustendalsvägen 3

Mitt i Nacka strands pulserande företagskluster ligger Pelarhuset - Moderna lokaler med storslagen skärgårdsvy. Se mer information i länk nedan.

Beskrivning

Som en knutpunkt för de som bor och arbetar i Nacka strand, mellan livfulla JW Svenssons Torg och busstorget, ligger Pelarhuset. En karakteristisk byggnad på ca 8300 kvm fördelat på sex plan, där de två översta våningarna på ca 2700 kvm nu finns tillgängliga för förhyrning. De översta våningarna har högt i tak, generösa fönster, öppna ytor och en stor terrass med strålande utsikt över Stockholms inlopp. Under byggnaden ligger ett parkeringsgarage med direkt access till kontorsplanen. De övre våningarna är utrustade med två trapphus, ett på varje sida av lokalen, vilket gör den lämplig för både en och flera hyresgäster. Här finns stora möjligheter att skapa sig något eget och ju tidigare anmält intresse, desto större möjlighet att påverka våningarnas yta och utformning. Pelarhuset har även en glasad gång som förbinder byggnaden med grannfastigheten Torghuset, som också finns tillgängligt för uthyrning.
  • Total yta

    600 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 600

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nacka Sicklaön 13:77

Byggår:

2000


Omgivning

Omgivning/natur:

I Nacka strand möts gammalt och nytt – vackra industrilokaler från slutet av 1800-talet och moderna kontorsfastigheter. Här möts små start-ups och större etablerade aktörer. Här möts hav och land. Och här möts människor på jobbet och på fritiden. Från att ha varit en stadsdel byggd för storbolag är Nacka strand på väg att förvandlas till ett område för entreprenörer och boende. I Nacka strand finns Stockholm Fashion District, ett kreativt, levande och innovativt distrikt för den svenska modeindustrin. Här finns också lunchrestauranger, bageri, tandläkare, kemtvätt, blomsteraffär, frisör, kiosk, förskolor, skolor, gym, spa- och massageanläggningar. Ett stenkast bort, ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum.

Företag i närheten:

I Nacka strand finns flera naturliga och vackra träffpunkter för konferenser, representation, luncher, möten och after work. Här ligger Hotel J, ett designhotell med Newport-atmosfär, Restaurant J, ett marint brasserie vid vattenbrynet, Tornvillan, ett konferenscenter i anrik atmosfär och Fabrikörsvillan, ett konferenscenter i modern och kreativ miljö. Här ligger också en av Stockholms största mäss- och eventanläggningar, Nacka Strandsmässan med inspirerande miljöer för alla tillfällen. I mässhallen finns allt från unika fabrikslokaler med industrikaraktär på upp till 3000 kvm, till mindre mötesrum med vackra trägolv, mjuka varma färger och sköna möbler av modern design.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I Nacka strand finns 2500 parkeringsplatser (2000 i garage) och flera laddningsstolpar för elbilar.

Närservice:

Många av våra hyresgäster har verkligen hittat hem i Nacka strand. Vilket inte minst märks på att de i väldigt stor utsträckning förnyar sina hyreskontrakt. För att säkerställa att våra hyresgäster får en hög service har vi ett förvaltnings- och servicekontor i Nacka strand. Det gör att vi alltid finns på plats och att du som hyresgäst enkelt har tillgång till oss. Vi erbjuder ett antal servicetjänster som reception, entréservice, catering, bud- och leveransbeställning, godshantering, säkerhet, städning, taxi och transport, larm, rondering och vaktmästeritjänster.

Kommunikationer:

Det tar tio minuter att ta bussen från Slussen till Nacka strand, från Centralen och Klarabergsviadukten tar det 20 minuter under rusningstrafik. Med bil går det snabbt via Södra länken. Många väljer den vackra vattenvägen och det tar inte mer än 30 minuter från Nybrokajen till Nacka strand.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Mats Nilsson

Mats Nilsson

mats.nilsson@tamgroup.se

070- VISA NR 070-5100200

Marknadsförs av Fastighetsbolaget Augustendal KB
nackastrand.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Augustendalsvägen 3