Rotsunda Strand
| Sollentuna

Favorit Dela

Rotebergsvägen 9

Lugnt och fridfullt läge med utmärkta kommunikationer. Fantastisk utsikt över Norrvikens strand. Fiberanslutning. Nyrenoverade gemensamhetsutrymmen.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  2019-08-31 Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  103 m²

 • Hyra:
Välkommen till den perfekta lokalen för det kreativa företaget. Attraktiv närmiljö, utmärkta kommunikationer med närhet till E4/E18 samt pendeln. En av Sollentunas bästa lunchrestaurang finns på området.
 • Total yta

  103 m2


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ruletten 4

Byggår:

1898

Renoveringsår:

2015

Våningsplan:

2 av 2

Planlösning:

Kontoret ligger på våning 2 av 2 i Wesströmska huset. Rummen har formidabel utsikt över Norrviken med mycket ljusinsläpp. Fiberanslutning. Utöver det egna kontoret har ni tillgång till nyrenoverade gemensamma lokaler som lunch- och fikarum.


Omgivning

Omgivning/natur:

Rotsunda Strand är Sollentunas oas så nära Arlanda och E4:an men ändå grönskande idylliskt med Norrvikens norra strand alldeles inpå knuten samt historiska vibrationer med gott om fornminnen. På sommaren finns en badplats alldeles intill och på vintern plogas en 14 km lång isbana på Norrviken.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda i direkt anslutning till fastigheten (fria besöksparkeringar)

Närservice:

I grannhuset har nyligen öppnats en utomordentlig restaurant Rotsunda Kök och Bar. Troligen en av Sollentunas bästa lunchrestauranger.

Kommunikationer:

Utmärkta. Till pendeltåget (Rotebro norra) tar det ca. 8 minuter att promenera. Med pendeltåget når Ni Arlanda på 10 minuter och T-Centralen på 22. Om ni åker bil når Ni Arlanda inom en kvart. Flera busslinjer finns. Närhet till E4:an samt anslutning till E18 (både väst och ost) möjliggör utmärkt tillgänglighet med bil till hela norra delen av Stockholms län.


Övrig information

Övrigt:

Rotsunda Strands kontor kombinerar det bästa av det egna kontoret och kontorshotell.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

CF

Carl-magnus Fernqvist

carlmagnus.fernqvist@rotsundastrand.se

0729 VISA NR 0729887789

Marknadsförs av Rotsunda Strand
Rotebergsvägen 1A
19278 Sollentuna
rotsundastrand.se
Rotebergsvägen 9