Kontoret
Fastigheten
Fastigheten
Kontoret
Kontoret
Hvc med dusch
Dusch
Ritning

Weda Handelsområde | Södertälje

Favorit Dela

Wedavägen 2C 2tr

Ljust och fräscht kontor som tidigare använts som utbildningslokaler, vilket gör att de 6 st rummen som finns är väl tilltagna i storlek.

Beskrivning

Ljust och fräscht kontor som tidigare använts som utbildningslokaler, vilket gör att de 6 st rummen som finns är väl tilltagna i storlek. Kontoret går att anpassa till fler kontorsrum eller ett öppet kontorslandskap. Lokalen passar även till en vårdcentral. PLANLÖSNING Innanför entrén till höger ligger 6 st större kontorsrum alla med fönster och glaspartier ut mot korridoren vilket gör ett väldigt ljust intryck av kontoret. På vänster sidan ligger toaletter och lunchrum. Kontoret är genomgående fräscht och ljust. Mitt i lokalen finns ett trivsamt modernt pentry med gott om sittplatser. 3 wc och en hwc med dusch. AC finns i lokalen. Alla rum har lättväggar vilket gör att det är enkelt att göra om kontorsrummen till mindre eller större. OMGIVNING/NATUR Mitt i Weda köpcentrum i Södertälje som har flera butiker, restauranger, träningscenter och byggvaruhus, de största butikerna är Willys och Lidl. KOMMUNIKATIONER Pendeltåg till Östertälje buss 758 till Weda köpcenter. Med bil åker man E:4 sedan är det ca 5 minuter ifrån avfart Moraberg. 2 timmarsparkering för kunder.
  • Total yta

    365 m2


Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1400

Hyreskostnad:

1 400 kr/m²/år


Utförande

Våningsplan:

2


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Susanne Askvall

Susanne Askvall

susanne.askvall@bjurfors.se

070- VISA NR 070-976 91 06

070- VISA NR 070-976 91 06

Marknadsförs av Bjurfors Näringsliv
bjurforsnaringsliv.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Wedavägen 2C 2tr

Om Bjurfors Näringsliv

Bjurfors Näringsliv, en del av Bjurforskoncernen, har erfarenhet av den kommersiella fastighetsmarknaden sedan 1989. Vi har stor erfarenhet inom förmedling av bostad-, kontor- och industrifastigheter samt ombildning av hyresrätter till bostadsrätter. I Stockholm hjälper vi även lokalsökande företag att hitta nya lokaler likväl som fastighetsägare att hitta rätt hyresgäster. Ska du sälja din nuvarande hyreslokal? Vi har stor efterfrågan på alla typer av lokaler, främst på citynära butikslokaler. Tillsammans med en stark och bred marknadsföring och vårt aktiva spekulantregister håller vi oss ständigt aktuella och synliga. Välkommen att vända dig till oss på Bjurfors som erbjuder tjänster inom det mesta vad gäller lokaler och fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör