Skriv ut

Skapa PDF

Banehagsliden 5, Majorna

göteborg

Trevlig lokal högt upp i fastigheten. Här ges ny hyresgäst möjlighet att påverka lokalutformning. Nära kollektivtrafik, leder. P utanför.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 410 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljus och modern lokal om 400 m2 vid Älvsborgsbron. Lokalen kommer att renoveras för ny hyresgäs, så möjlighet finns att var med och påverka planlösning och utformning. Nära allmänna kommunikationer och stora trafikleder. Parkeringsplatser finns att hyra. Möjlighet att hyra förråd i källaren, om så önskas.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

4

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 410

Omgivning

Omgivning/natur

Stadsdelen består till största delen av bostadskvarter men vid hamnen och dess närhet finns en del utpräglade kontors- och näringsverksamheter. Området längs hamnen är drygt hundra meter brett och avskärmas från resten av Majorna genom Oscarsleden. Området mellan Oscarsleden och älven utgör på så sätt ett sammanhängande område längs hela södra älvstranden som har mer gemensamt med hamnen än med Majorna. Från öster ligger först Masthuggskajen med Stena Lines Danmarksterminal, Stigbergskajen varifrån Amerikabåtarna avgick förr, Göteborgs fiskhamn, Majnabbehamnen med Stena Lines Tysklandsterminal och sedan Klippan.

Närservice

I Majorna finns det all tänkbar service, både livsmedelsbutiker, apotek och restauranger.

Kommunikationer

Buss och spårvagn finns på 5 minuters promenadavstånd.

Banehagsliden 5
Sökhjälp