Skriv ut

Skapa PDF

Vallongatan 1, Börjetull

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 1 425 kr/m²/år. I hyran ingår vatten, ventilation och ett antal fria parkeringsplatser. Det tillkommer värme (fast tillägg om 75 kr/kvm/år, el (eget abonnemang) samt fastighetsskatt. Moms tillkommer på hyra och hyrestillägg. Kontraktstid 3-5 år. 100 % index.
Storlek: 157 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra ett kontor om 157 kvm i kontorshuset skeppet i Börjetull. Kontoret har en stor balkong i söderläge.

Utförande

Planlösning

Lokalen om 157 kvm är till största delen rumsindelat med fem rum i varierande storlek. Öppen yta närmast balkongen. Fönster i såväl söderläge som västerläge.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 157 1 425

Ekonomi

Hyra

1 425 kr/m²/år. I hyran ingår vatten, ventilation och ett antal fria parkeringsplatser. Det tillkommer värme (fast tillägg om 75 kr/kvm/år, el (eget abonnemang) samt fastighetsskatt. Moms tillkommer på hyra och hyrestillägg. Kontraktstid 3-5 år. 100 % index.

Omgivning

Omgivning/natur

Börjetull ligger mellan Luthagen och Librobäck och är ett område under stor expansion. Här är det mycket kontorsbyggnader, en del butiker och det byggs mycket bostäder.

Företag i närheten

Det finns mycket bra service på Mimmi Ekholms plats med Icabutik, apotek, restaurang mm

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda då det går bussar från närliggande gata och är mycket nära Bärbyledens påfart som leder till både E4:an och 55:an.

Vallongatan 1
Sökhjälp