Högsbo-Sisjön
| Västra Frölunda

Favorit Dela

Gruvgatan 39

Nyrenoverat kontor med bra läge i Högsbo och nära Änggårdsbergen. Utanför tullar och bara 5 minuter från centrala Göteborg.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    195 m²

  • Hyra:
Trevlig och nyrenoverad kontorslokal med öppen planlösning. Lokalen har ljusa ytskikt och gott om fönster. Nygjord WC/dusch samt en ytterligare WC. Lokalytan är försedda med textilgolv och undertaksplattor med dimbara LED-plattor. Nytt kök kommer installeras och lokalen är förberedd för att skapa mötesrum etc. Tillträdande hyresgäst har möjlighet att påverka utformningen. Bra parkering direkt utanför fastigheten. Sammanfattningsvis ett trevligt, nyrenoverat och prisvärt kontorsalternativ, med bra läge i Högsbo och nära Änggårdsbergen.
  • Total yta

    195 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gruvgatan 39

Våningsplan:

3

Antal rum:

6, anpassningsbart


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Närservice:

Närbeläget i Högsbo ligger köpcentret 421 med ett stort utbud av butiker och det finns gott med lunchrestauranger i området.

Kommunikationer:

Linjerna 758 och 82 trafikerar i området.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Gruvgatan 39

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör