Skriv ut

Skapa PDF

Gruvgatan 39, Högsbo-Sisjön

västra frölunda

Yteffektivt kontor med bra läge i Högsbo, utanför tullar och bara 5 minuter från centrala Göteborg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 190 m²
Karta

Information

Beskrivning

Trevlig och nyrenoverad kontorslokal belägen i Högsbo. Lokalen har ljusa ytskikt och är mestadels rumsindelad. Mycket yteffektiv med en blandning av kontorsrum och en större öppen yta, ett konferensrum och lunchyta samt har toalett med dusch. Bra parkering direkt utanför fastigheten. Sammanfattningsvis ett trevligt, nyrenoverat och prisvärt kontorsalternativ, med bra läge i Högsbo.

Utförande

Våningsplan

2

Antal rum

6, anpassningsbart

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 190

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo-Sisjön är ett industriområde med stark tillväxt i Göteborgs södra del. Med sitt centrala läge och närhet till stora trafikleder är det ett mycket attraktivt område för företag i alla branscher. Området Högsbo-Sisjön delas av Söderleden och de två delområdena skiljer sig lite åt. Högsbo ligger närmare Göteborgs centrum och har fortfarande kvar en del äldre fastigheter som nu succesivt renoveras och byggs ut. På andra sidan Söderleden ligger Sisjön med ett stort handelsområde där det de senaste åren expanderat och statsats ordentligt. Högsbo-Sisjön är ett område som har allt man kan önska. Närhet till Göteborgs centrum, utanför vägtull samt goda förbindelser.

Närservice

Närbeläget i Högsbo ligger köpcentret 421 med ett stort utbud av butiker och det finns gott med lunchrestauranger i området.

Kommunikationer

Linjerna 758 och 58 trafikerar i området.

Gruvgatan 39
Sökhjälp