Skriv ut

Skapa PDF

Anna Lindhs plats 4, Centralt

malmö

Uppdaterat och mycket modernt kontor på bästa läge i Malmö.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 340 - 340 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fler bilder kommer! Uppdaterat och mycket modernt kontor på bästa läge i Malmö. Nedgång till Malmö Centralstation direkt utanför fastigheten och i området hittar du apotek, restauranger, caféer, Malmö Live, Saluhallen och Malmö Högskola. Kontoret är ljust med fönster och utsikt i vinkel. Ytorna är modernt inredda med uppdaterade materialval, öppen planlösning och gott om mötesrum. Välkommen på visning!

Planlösning

Utförande

Byggår

2008

Våningsplan

3

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 340 340

Omgivning

Omgivning/natur

Attraktivt läge med närhet till allt!

Närservice

Restauranger och närservice finns i husets bottenplan och i närområdet finns gott om alternativ. Malmö Live och Malmö Saluhall ligger endast ett stenkast bort med ett stort utbud av lunchrestauranger.

Kommunikationer

Malmö C med uppgång Anna Lindhs plats direkt utanför entrén.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Anna Lindhs plats 4
Sökhjälp