Skriv ut

Skapa PDF

Tegeluddsvägen 80, Gärdet

stockholm

Nu finns chansen att placera er verksamhet i bästa läget på Tegeluddsvägen med möjlighet till egen uteplats samt två entréer.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 3 100 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/Värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 159 kr/m² och år.
Storlek: 707 m²
Karta

Information

Beskrivning

Varför inte ta en tur i löparspåret på lunchen eller njuta av maten på en av områdets härliga restauranger? Tillsammans skapar vi ert nya kontor i en miljö med närhet till grönska och stadens puls.

Utförande

Byggår

1965

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 707 3 100

Ekonomi

Hyra

3 100 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/Värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 159 kr/m² och år.

Omgivning

Omgivning/natur

Området Gärdet/Frihamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Från att ha varit ett område dedikerat till hamnverksamhet finns här idag ett brett utbud av kontors- lager- och kryssningsverksamhet, till exempel har mediebranschen en betydande närvaro. Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer.

Närservice

Det finns gott om restauranger i området. Du har SATS och Fitness24seven som grannar. På Gärdet kan du åka skidor när snön ligger, eller varför inte ta en skön joggingrunda på lunchen? Kampementsbadet gör välbefinnandet komplett.

Kommunikationer

Det är endast ca 10 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet och bussar går utanför fastigheten. Med bil är det via nya tunneln nära ut på E18 och E4/E20.

Dokument

Tegeluddsvägen 80
Sökhjälp