Kungsgatan 35

City , STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

208 m²

Hyra

6 995 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 722 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ljus kontorslokal i bra läge på Kungsgatan. Lokalen är nyrenoverad vilket öppnar för en snabb inflytt!

Kontorslokal belägen centralt på Kungsgatan. I lokalen, som nyligen är renoverad, finns 3 x WC, pentry och flertalet mötes och samtalsrum samt möjlighet till öppet kontorslandskap. Välkommen att ta kontakt för visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 208 6 995

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

6995

Hyresinformation:

Utöver hyran tillkommer Kyla/värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 722 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Järnplåten 22

Våningsplan:

3

Teknisk information

Hiss:

Ja

Kungsgatan 35

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A, Box 7043

103 86 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier