Skriv ut

Skapa PDF

Östra Hamngatan 26, Centrum

göteborg

1081 kvm modernt kontor med härlig terrass mitt i centrum av Göteborg!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 081 - 1 081 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds möjligheten att hyra en kontorslokal om 1081 kvm med entré direkt från Östra Hamngatan och med tillgång till en härlig takterrass. Fastighetens fasader och kontorsentréer håller en hög och representativ standard. Fastighetens konstruktion skapar stor flexibilitet. Detta ger er möjlighet att anpassa lokalen till er egen verksamhet oavsett vilken typ av planlösning ni söker.

Utförande

Våningsplan

3

Planlösning

En möjlighet att hyra en modern och representativ kontorslokal om 1081kvm med entré direkt från Östra Hamngatan och tillgång till en trevlig takterrass. Planlösningen är flexibel och går att anpassa enligt era önskemål.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 081 1 081

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten vetter mot Östra Hamngatan och Gustav Adolfs torg. I direkt anslutning ligger Nordstan som är ett av Sveriges ledande affärscentrum med cirka 30 miljoner människor passerar årligen.

Närservice

Lokalen ligger mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av butiker, restauranger, livsmedelshandel och annan service.

Kommunikationer

Närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Dokument

Östra Hamngatan 26
Sökhjälp