Västra Norrlandsgatan 11

Centrum , UMEÅ
PDF Spara Dela
Spara
Dela
Yta

245 - 645 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Stort kontor mitt i centrala Umeå med möjlighet att hyra fr ca 245kvm till 645kvm

Nu finns möjligheten att förhyra en större kontorslokal i markplan mitt i Umeå. Lokalen kan delas av till flera hyresgäster eftersom det finns tre entréer. Efter anpassning kan lokalernas yta vara mellan ca 245-645m2. Planlösningen anpassas efter era behov. De bilder som visas i presentationen är exempelbilder och tagna från en annan hyresgäst i huset.

Övrig information

Övrigt:

100% Förnyelsebar el Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Miljöcertifikat Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna GreenBuilding, Miljöbyggnad och BREEAM.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 245 645

Utförande

Våningsplan:

1

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Trevlig cityläge med absolut närhet till buss- och tågstation samt centrum med allt vad de innebär när det gäller service, shopping och restauranger.

Närservice:

Nära till centrum med allt vad de innebär när det gäller service, shopping, restauranger och parkeringsmöjligheter.

Kommunikationer

Lokalen ligger centralt med absolut närhet till både buss- och tågstationen. Inom kort promenadavstånd finns lokalbusstrafiken, parkeringshus asmt all service med butiker och restauranger.
Västra Norrlandsgatan 11

Om Diös Fastigheter AB

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 24,5 mdkr, ett bestånd om 329 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 455 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB

Storgatan 38B

90326 UMEÅ

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB