Skriv ut

Skapa PDF

Västra Norrlandsgatan 11, Centrum

umeå

Stort kontor i markplan mitt i centrala Umeå.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 400 - 1 248 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjligheten att förhyra en större kontorslokal i markplan mitt i Umeå. Lokalen kan delas av till flera hyresgäster eftersom det finns tre entréer. Efter anpassning kan lokalernas yta vara mellan ca 400-1248 m2. Planlösningen anpassas efter era behov. Lokalen disponeras idag med en välkomande entré, kök samt många arbetsrum. De bilder som visas i presentationen är exempelbilder och tagna från en annan hyresgäst i huset.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 1 248

Omgivning

Omgivning/natur

Trevlig cityläge med absolut närhet till buss- och tågstation samt centrum med allt vad de innebär när det gäller service, shopping och restauranger.

Närservice

Nära till centrum med allt vad de innebär när det gäller service, shopping, restauranger och parkeringsmöjligheter.

Kommunikationer

Lokalen ligger centralt med absolut närhet till både buss- och tågstationen. Inom kort promenadavstånd finns lokalbusstrafiken, parkeringshus asmt all service med butiker och restauranger.

Övrig information

Övrigt

100% Förnyelsebar el Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Miljöcertifikat Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna GreenBuilding, Miljöbyggnad och BREEAM.

Dokument

Västra Norrlandsgatan 11
Sökhjälp