Skriv ut

Skapa PDF

Gullbergs Strandgata 4, Gullbergsvass

göteborg

Kontor med härlig utsikt över Göta älv. Tillgänglig från 2019-02-01 till 2019-12-31. Perfekt som tillfällig projektlokal.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 744 - 744 m²
Karta

Information

Beskrivning

I entrén möts du av en trevlig reception och lounge yta med stora luftiga konferensrum i anslutning. Kontorsyta i öppen planlösing med ett antal cellkontor. Ljus och luftig lokal.

Utförande

Våningsplan

3

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 744 744

Omgivning

Omgivning/natur

Centralstationen, Nordstan och Göteborgsoperan ligger på kort gångavstånd från kontoret.

Närservice

Ett flertal lunchrestauranger i närheten.

Kommunikationer

Pendeltåg, spårvagnar , bussar och flygbussar finns mindre än 5 min promenad från kontoret. Hyra cykel gör du enkelt genom Styr&Ställ som finns vid Lilla Bommens torg.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Gullbergs Strandgata 4
Sökhjälp