Solna
| Solna

Favorit Dela

Armégatan 40

Nyrenoverade moderna kontorslokaler i Solna!

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  1 220 m²

 • Hyra:
Lokalerna anpassas i samråd med ny hyresgäst till moderna kontor, antingen till öppna planlösningar eller rumslösningar. Fastigheten är pelarbygg vilket gör lokalerna flexibla och med gott om fönster, vilket ger bra med ljusinsläpp. En välkomnande och representativ entré har totalrenoverats och möter besökare in i fastigheten. Intill entrén finns ett stort konferensrum att hyra vid behov. Det finns lastintag via en godsmottagning med hiss upp till planen. OBS! Bilderna i prospektet är referensbilder från annan hyresgäst.
 • Total yta

  1220 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Styckjunkaren 2

Byggår:

1988

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

4 av 7


Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation med kyld tilluft


Omgivning

Närservice:

Vid T-bana Västra Skogen som ligger ca 5 minuter bort finns allmän service som apotek, pressbyrå, restauranger och närbutiker. Huvudsta Centrum ligger ca 5 minuter bort och att promenera till Solna Centrum tar cirka 15 minuter. Mälaren med Pampas Marina ligger endast 5 minuters promenad från fastigheten. Att cykla in till city längs Karlbergskanalen tar ca 15 minuter.

Kommunikationer:

T-bana: T-banestation Västra Skogen, 5 minuters promenad, t-banelinjer 10 och 11


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten blir nu certifierad enligt BREEAM-SE Lager /förråd finns att hyr i entréplanet ca 98 kvm.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

TM

Tina Magnuson

tina@newproperty.se

0706 VISA NR 0706-996120

Marknadsförs av New Property AB
Sibyllegatan 17
11442 Stockholm
newproperty.se
Armégatan 40

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör