Skriv ut

Skapa PDF

Edsvallabacken 20, Farsta

farsta

Kombinationslokal om 560 kvm fördelat på 260 kvm i markplan samt 300 kvm kontor på plan 2.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 560 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kombinationslokal om ca 560 kvm fördelat på ca 260 kvm i markplan samt ca 300 kvm kontor på plan 2. Lagret har en takhöjd om ca 4 meter och har tillgång till en port. Från lagret finns en internförbindelse till ett rum om ca 60 kvm som kan användas som ett fikarum eller showroom. Lokalen i markplan har två wc och möjlighet att tillskapa ett pentry finns. Från detta rum kan ni ta trapporna upp till kontoret på plan 2. Parkeringsplatser finns att hyra i anslutning till sin lokal. Lokalen kan anpassas i samråd med hyresgäst och hyrs endast ut som en kombinationslokal.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 560

Omgivning

Omgivning/natur

Belägen i ett industriområde.

Närservice

Intill ligger Farsta Strand Business Center med lunchrestaurang. Övrig närservice finns i Farsta Strand som erbjuder butiker, restauranger, banker, gym mm. I närheten ligger även Farsta centrum som nås enkelt med bil. Här finns service i kategorier av alla slag.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen ca 1,2 mil från centrala Stockholm. Med bil når man enkelt fastigheten genom att köra Nynäsvägen/väg 73 söderut och ta av vid trafikplats Larsboda. Närmaste pendeltågsstation är Trångsund och närmsta tunnelbanestation är Farsta. Från respektive station går det bussar som stannar i närheten av fastigheten.

Edsvallabacken 20
Sökhjälp