Fosie
| Malmö

Favorit Dela

Kantyxegatan 23

Mindre kontorslokal i Fosie.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    23 m²

  • Hyra:
Trevlig kontorsgemenskap mitt i Fosie. Här finns det möjlighet att hyra mindre kontorsytor. Just nu finns det ett rum om 23 kvm ledigt. Rummet är beläget på andra våningen. Entréytor och atrium delas med övriga hyresgäster och kan användas för kundevent el liknande. Här finns gemensamt pentry med mikro och kaffekokare. Mindre förråd går att hyra till vid behov. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till entrén. Fastigheten är belägen nära de stora ringvägarna på ett utmärkt skyltläge.
  • Total yta

    23 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Dubbelknappen 15


Omgivning

Närservice:

Finns ett gemensamt atrium med möjlighet för konferens eller liknande. Lunchrestauranger finns i området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger.

Kommunikationer:

Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten av fastigheten och tar dig snabbt ut på de större väglederna. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Stenyxegatan. 5-10 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till centralstationen.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AN

Annika Nordström

annika.nordstrom@wihlborgs.se

040- VISA NR 040-690 57 73

EA

Erik Axell

erik.axell@wihlborgs.se

040- VISA NR 040-690 57 06

Marknadsförs av Wihlborgs Fastigheter AB
Box 97, Stora Varvsgatan 11A
20120 MALMÖ
wihlborgs.se
Kantyxegatan 23