Skriv ut

Skapa PDF

Klarabergsviadukten 70, WTC, City

stockholm

Modernt kontor med nya fräscha ytskick i öppen planlösning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 631 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen ligger centralt i huset med närhet till konferensanläggningen och lunchrestaurangen. I samband med entrén finns en bra yta för besökande och reception. Pentry- och pausyta är placerat centralt i lokalen. Gott om toaletter och dusch finns. Lokalen ska totalrenoveras och kan nyttjas med öppen planlösning alternativt rumsindelat. Här har du som hyresgäst möjlighet att vara med och påverka planlösningen. Interiörbilderna är referensbilder, och visar hur kontoret kan komma att se ut.

Planlösning

Utförande

Byggår

1989

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastkaj

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 631

Omgivning

Omgivning/natur

Här sitter ni mitt i händelsernas centrum. WTC är en knutpunkt för innerstadens business distrikt. Fantastiskt utbud av kultur, nöjen och restauranger på promenadavstånd.

Närservice

Vill du kunna arbeta koncentrerat och hålla nere din egen organisation vad det gäller personal och investeringar men ändå fungera som ett stort företag? Den riktigt stora vinsten med att sitta i WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Här finns restauranger och cafeet, hotell, stor konferensanläggning och festlokaler, bemannade receptioner, väktare, kund- och hantverksservice garage, besöksparkering och friskvård mm, Här finns lång erfarenhet av att serva hyresgäster och lösa alla tänkbara förfrågningar.

Kommunikationer

Detta är Sveriges knutpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Från ditt kontor tar du dig snabbt och torrskodd via hissen ner till tåg, buss, t-bana och Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda närheten till Sverige och resten av världen som denna.

Övrig information

Övrigt

Fiber tillhandahålls av Stokab. Lastkajer i garaget och lasthissar upp till bottenplanet.

Klarabergsviadukten 70, WTC
Sökhjälp