Exportgatan 65

Hisings Backa , Hisings Backa
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri/Verkstad
  • Lager/Logistik
  • Kontor

Lager- och kontor på Exportgatan 65.

Lokalen omfattar ca 3 000 kvm varav ca 600 kvm utgör kontor, personalmatsal och omklädningsrum. Takhöjden varierar från ca 7 meter till 5,4 meter under balk. Möjlighet till flera portar i marknivå. Fastigheten har goda kommunikationer med närhet till Göteborgs hamn och väg E6, från vilken man snabbt når väg E45 och E20. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Ytor

  • Total yta:

    3000 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Backa 22:17

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger med utmärkt läge, i ett industriområde, strax intill E6 och Göta älv.

Närservice:

Hisings backa är en närförort till Göteborg på östra Hisingen, med miljonbostäder men också bostadsrätter, villor och radhus. Motorvägen E6 delar området i en industridel mot Göta älv i öster och en bostadsdel i väster.

Kommunikationer

Med 500 meter till påfart E6 går bilresan in till Göteborg centrum på knappa 5 minuter. Kommunalt tar buss 31 med byte till buss 25 cirka 30 minuter total resväg. Alternativt kör buss 47 med byte till spårvagn 6 samma sträcka på ca 25 minuter.
Exportgatan 65

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group (publ) är ett fastighetsbolag som förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden. Vårt mål är att inom våra utvalda regioner vara ledande inom fastigheter för citylogistik. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till stadsnära lägen med god tillgänglighet och tillväxt. Beståndet är indelat i fyra regioner med lokala förvaltningskontor. Vi förvaltar fastigheterna med egen personal, för bästa marknadskännedom och närhet till hyresgästerna. Corem äger 163 fastigheter med en uthyrbar yta om drygt 162 000 kvm. Läs mer om oss på www.corem.se.

Corem Property Group AB

Box 56085, Flöjelbergsg. 20 C, Mölndal

400 22 Göteborg

www.corem.se

Fler annonser från Corem Property Group AB