Skriv ut

Skapa PDF

Ebba Bååts Torg 20, Flemingsberg

huddinge

I trevlig fastighet med närhet till det mesta ligger denna mycket fina friskvårdslokal om 500 kvm. Passa på att etablera er i expansiva Flemingsberg!

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 500 m²
Karta

Information

Beskrivning

Öppen yta 2 trappor upp i fastigheten utan pelare och med en generös takhöjd. Perfekt lokal för en publik verksamhet. Ljusa och trevliga ytskikt samt ett riktigt trevligt ljusinsläpp i hela lokalen tack vare stora härliga fönster längst hela långsidan. Lokalen har en god ventilation med såväl fjärrvärme som fjärrkyla. Lokalen indelas i dagsläget i två delar om ca 500 kvm per yta; dessa ytor går enkelt att öppna upp och göra om till en större yta. Mycket goda kommunikationer inom gångavstånd. Gott om parkeringsplatser vid Ica Maxi. Obs! Endast momsad verksamhet. Varmt välkommen att kontakta vår förortsexpert Johnny Korhonen för ytterligare information och/eller en personlig visning av lokalen!

Utförande

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 500

Omgivning

Omgivning/natur

Flemingsberg är ett av Stockholmsregionens mest spännande områden, beläget strax söder om Stockholm C. Här finns bland annat mycket goda kommunikationer, vacker natur, fyra högskolor, ett universitetssjukhus, samt ett framväxande företagskluster. Allt inom gångavstånd!

Kommunikationer

Med pendeltåget (2 minuters promenadavstånd från lokalen) är du vid T-centralen på endast 20 minuter. Till Flemingsberg Centrum är det en frisk promenad på ca. 15 minuter. Snabbtåg och tvärbana kommer att gå till/från Flemingsberg.

Dokument

Ebba Bååts Torg 20
Sökhjälp
Smygtitta