Skriv ut

Skapa PDF

Klostergatan 5, Centrum

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Hyra: 3 500 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra. Det tillkommer värme, vatten, el, fastighetsskatt och moms. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 60 m²
Karta

Information

Beskrivning

Central nybyggd butikslokal med stora skyltfönster ut mot Klostergatan bara runt hörnet från Uppsalas Gågata. Ett perfekt läge mellan Gågatan och Östra Ågatan med mycket folk i rörelse!

Utförande

Planlösning

Nybyggd butikslokal med öppen planlösning och skyltfönster mot Klostergatan bara runt hörnet från Gågatan.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 60 3 500

Ekonomi

Hyra

3 500 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra. Det tillkommer värme, vatten, el, fastighetsskatt och moms. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen ligger på en tvärgatan till gågatan med närhet till det mesta. En tvärgata ner finns det trevliga promenadstråk längs fyrisån till den lummiga stadsparken och även kring Uppsalas stoltheter som slottet, domkyrkan. och Karolina Redeviva

Företag i närheten

Denna adress ligger mitt i Uppsala centrum med dess generösa utbud med gallerior, butiker, caféer, restauranger, livsmedelsbutiker, apotek samt systembolag mm.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med ett kort avstånd till Kungsgatan och Stora Torget där flertalet bussar trafikerar samt endast några minuters promenad till Resecentrum som är navet för bl. a. tåg och busstrafik i Uppsala.

Länkar

Klostergatan 5
Sökhjälp