Skriv ut

Skapa PDF

Upplandsgatan 36, Norrmalm

stockholm

Möjlighet att överta en charmig och välplanerad butiklokal med fantastiskt läge intill Odenplan!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 74 - 74 m²
Karta

Information

Beskrivning

Butikslokalen ligger i en väl omhändertagen fastighet på Upplandsgatan 36. Lokalens utformning består av en större främre butiksyta med stora skyltfönster. Från den bakre delen finns det möjlighet att nyttja en intern ingång från fastighetens trapphus. Då kommer du direkt in till pentry samt WC och kapprum. Pentryt erbjuder även en bra arbetsyta kombinerat med mötesrum. Direkt från lokalens bakre yta kan du gå ut till föreningens inbjudande innergård, en riktig härlig plats på sommaren! Lokalen överlåtes med ett avtal till 2019-08-31. Överlåtelsesumma: Högstbjudande OBS! EJ RESTAURANG ELLER CAFÈVänligen respektera att nuvarande hyresgäst önskar att all kontakt samt visningar sker genom kontakt via mäklare.

Utförande

Byggår

1929

Renoveringsår

2011

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 74 74

Omgivning

Närservice

Med direkt närhet till Odenplan är det en hög stadspuls i området och bra flöde av folk. På samma gata ligger även restauranger, butiker och matbutiker som bidrar till en trevlig miljö i närområdet.

Kommunikationer

T-bana: Grön linje från Odenplans T-bana. Buss: Buss nr 2, 4 och ett antal andra bussar som stannar vid Odenplan. Pendeltåg: Pendeltåg från Odenplan.

Sökhjälp