Skriv ut

Skapa PDF

Marma

knivsta

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Hyran är från 2 500 kr/mån/rum exkl moms. Fiber med wifi finns indraget i byggnaden och ingår i hyran.Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 22 - 22 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Marma Gård Företagsby som ligger mellan Uppsala och Knivsta med ett skönt naturläge. Här finns möjlighet att hyra kontorsrum i markplan, om ca 22 m² i ett eller flera rum. Gemensamma ytor såsom konferensrum, pentry och toalett delas med övriga hyresgäster. Hyran är från 2 500 kr/mån/rum exkl moms. Fiber med wifi finns indraget i byggnaden och ingår i hyran. Här finns även möjlighet att hyra konferensrum, festlokal med tillhörande storkök samt vinkällare.

Utförande

Planlösning

På Marma Gård finns det möjlighet att hyra kontorsrum om ca 22 m² i markplan. Hyr ett eller flera rum. Här finns gemensamma ytor såsom konferensrum, pentry och toalett.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 22 22

Ekonomi

Hyra

Hyran är från 2 500 kr/mån/rum exkl moms. Fiber med wifi finns indraget i byggnaden och ingår i hyran.Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Marma Gård Företagsby har ett naturnära och lugnt läge med nära till allt. I företagsbyn finns flera företag såsom Elementum eco AB, Advantage Aviation Services Sweden AB, Rydqvist golv, Plast Rek AB, myMCS AB.

Kommunikationer

Buss 186 eller bil

Vägbeskrivning

Marma Gård Företagsby är strategiskt belägen intill väg 1060 nära Arlanda och med närhet till Knivsta, Uppsala och Stockholm men har samtidigt ett lugnt läge i en härlig miljö med vacker natur inpå knuten.

Marma
Sökhjälp