Skriv ut

Skapa PDF

Industrigatan 83, Miatorp

helsingborg

Nu kan vi presentera helt nyrenoverade utrymmen i anrika Kokosnöten. Här blandas nya ytor med en stor portion 50-tals charm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 350 - 4 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten Kokosnöten byggdes av Kemira på 1950-talet. De flesta Helsingborgare känner till den som ett landmärke. Den har 5 våningar och rymmer totalt över 4000 kvm ytor. Här skapas just nu helt nya ytor med hög standard. Nya ytskikt, nya kök med diskmaskin, spis och kyl/frys och nya toaletter. Ni kan också vara med och planera hur ert nya utrymme ska se ut i samråd med fastighetsägaren. De 350 kvm som vi anger här avser en sektion av byggnaden. Denna kan kombineras med flera andra sektioner vid behov, eller så kan mer yta hyras på nästa våning. Entrén i fastigheten är uppförd i klassisk 50-talsstil, bland annat med en central ljusarmatur som når hela vägen upp till vån 5. Hiss finns på 3 st ställen i fastigheten. Från de övre våningarna har man en fantastisk utsikt, i många fall ut över Öresund, eller ut över södra Helsingborg på andra hållet. På översta våningen har man dessutom tillgång till en stor balkong som går runt stora delar av fastigheten. Här finns goda parkeringsmöjligheter på tomten eller i direkt anslutning till tomten (allmän parkering). Det går snabbt och lätt att ta sig till E4 eller Helsingborg C.

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

5 våningar. Stort och läckert trapphus i centrum av fastigheten. 3 st hissar. Anpassning kan ske i samråd med fastighetsägaren.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 350 4 000

Omgivning

Omgivning/natur

Natursköna Råå vallar ligger på gångavstånd.

Parkeringsmöjligheter/garage

Finns dels på tomten men också stor allmän parkeringsyta i direkt anslutning.

Kommunikationer

Stadsbuss nr 1 avgår från närliggande busshållplats mot Råå alt. Helsingborg C.

Vägbeskrivning

Från avfart Helsingborg S, ta avfart Ramlösa och ta tredje avfarten i rondellen. Efter 100 m sväng höger in på Hästhagsvägen. Efter 300 meter sväng vänster till Strandbadsvägen. Ta sedan tredje avfarten i rondellen in på Industrigatan.

Industrigatan 83
Sökhjälp