Miatorp | Helsingborg

Favorit Dela

Industrigatan 83

Nu kan vi presentera helt nyrenoverade utrymmen i anrika Kokosnöten. Här blandas nya ytor med en stor portion 50-tals charm.

Beskrivning

Fastigheten Kokosnöten byggdes av Kemira på 1950-talet. De flesta Helsingborgare känner till den som ett landmärke. Den har 5 våningar och rymmer totalt över 4000 kvm ytor. Här skapas just nu helt nya ytor med hög standard. Nya ytskikt, nya kök med diskmaskin, spis och kyl/frys och nya toaletter. Ni kan också vara med och planera hur ert nya utrymme ska se ut i samråd med fastighetsägaren. De 350 kvm som vi anger här avser en sektion av byggnaden. Denna kan kombineras med flera andra sektioner vid behov, eller så kan mer yta hyras på nästa våning. Entrén i fastigheten är uppförd i klassisk 50-talsstil, bland annat med en central ljusarmatur som når hela vägen upp till vån 5. Hiss finns på 3 st ställen i fastigheten. Från de övre våningarna har man en fantastisk utsikt, i många fall ut över Öresund, eller ut över södra Helsingborg på andra hållet. På översta våningen har man dessutom tillgång till en stor balkong som går runt stora delar av fastigheten. Här finns goda parkeringsmöjligheter på tomten eller i direkt anslutning till tomten (allmän parkering). Det går snabbt och lätt att ta sig till E4 eller Helsingborg C.
  • Total yta

    4000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 350 4 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kokosnöten 2

Antal rum:

anpassningsbart

Planlösning:

5 våningar. Stort och läckert trapphus i centrum av fastigheten. 3 st hissar. Anpassning kan ske i samråd med fastighetsägaren.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Natursköna Råå vallar ligger på gångavstånd.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns dels på tomten men också stor allmän parkeringsyta i direkt anslutning.

Kommunikationer:

Stadsbuss nr 1 avgår från närliggande busshållplats mot Råå alt. Helsingborg C.

Vägbeskrivning:

Från avfart Helsingborg S, ta avfart Ramlösa och ta tredje avfarten i rondellen. Efter 100 m sväng höger in på Hästhagsvägen. Efter 300 meter sväng vänster till Strandbadsvägen. Ta sedan tredje avfarten i rondellen in på Industrigatan.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Mats Boson

Fastighetskonsult

Mats Boson

mats.boson@valvethob.se

042- VISA NR 042-12 16 16

0709 VISA NR 0709-47 16 16

Marknadsförs av Valvet House of Business
valvethob.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Industrigatan 83