Skriv ut

Skapa PDF

Storängskroken 14-16, Norra Djurgårdsstaden

stockholm

Lokal på entresolplan uthyres t o m 2023-04-30. Gemensam entré med Hemköp och Apoteket Kronan. Hiss finns.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 720 m²
Tillträde: 2018
Karta

Information

Beskrivning

Etablera er i ett fint kommunikationsläge vid infarten till Norra Djurgårdsstaden. Här erbjuds en öppen butiksyta med högt i tak och möjlighet att passa flera slags verksamheter. Perfekt för ett större showroom exempelvis. Lokalen är belägen på plan två. Skyltläge på fasad och gott om parkeringsplatser precis utanför. God tillströmning av besökare under hela dagen då Hemköp håller öppet 8-22.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 720

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen är belägen vid infarten till det expansiva Norra Djurgårdsstaden med stark inflytt och stort antal boende. Hjorthagen och Ropsten är också närliggande områden som utgör upptagningsområde för handelsplatsen.

Närservice

Goda grannar i form av Hemköp och Apotek Kronan. Hemköp har långa öppettider från 8:00 på morgonen till 22:00 på kvällen, så här är mycket folk i omlopp. I grannkvarteret finns Norra Djurgårdsstadens centrum med gym, butiker, service och restauranger.

Kommunikationer

Bra kommunikationsläge för bilburna kunder. Inom 100 meter stannar även 55:ans, 75:ans och 6:ans busslinjer som tar dig till Östermalm inom tio minuter.T-bana Ropsten och Lidingöbanan inom promenadavstånd.

Storängskroken 14-16
Sökhjälp