Vittulsberg | Uppsala

Favorit Dela

Vittulsbergsväg 25 - 2

Beskrivning

Nu finns chansen att bedriva verksamhet på en fantastisk fin gård i lugn och lantlig miljö i Vittulsberg! Gården ligger ca 10 km från Uppsala och består av två stora förrådsbyggnader. Detta är ett ypperligt tillfälle för den egna företagaren! Det finns två stora förråd/lagerbyggnader med tillhörande tomtyta som går att hyra tillsammans eller separat. För att komma till gården åker man väg 290 mot Storvreta, svänger höger mot Vittulsbergs gård, passerar gården och sedan ligger det på höger sida. Det tar ca 20 minuter från Uppsala centrum.
  • Total yta

    290 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 290 250

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

250


Utförande

Planlösning:

Denna lokal har en area om ca 290 m² med en tomt om 2 700 m². För att se tomterna och alla byggnader se bifogat tomtkarta som är markerad med A ( B (f.d ladugård/förrådsbyggnad med tomt) och C (förrådsbyggnad med tomt).


Omgivning

Omgivning/natur:

Vittulsbergsväg 25 ligger efter 290:an ut mot Storvreta-Vattholma. Det är en lugn naturnära och lantlig miljö. Det är ca 10 km från Uppsala centrum och det går även lätt att ta sig till Gränby centrum för att tänkbar service. Till E4:ans påfart tar det ca 5-10 minuter och Uppsala buss trafikerar väg 290.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Solweig Lindéll-Sohlberg

Fastighetsmäklare

Solweig Lindéll-Sohlberg

solweig.lindell.sohlberg@maklarhuset.se

0705 VISA NR 0705-22 30 70

Marknadsförs av Mäklarhuset Kommersiella
maklarhuset.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Vittulsbergsväg 25 - 2