Skriv ut

Skapa PDF

Katarinavägen 20, Södermalm/Slussen

stockholm

Det perfekta kontoret för er som uppskattar ett centralt läge på Södermalm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 348 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här renoveras hela lokalen till en modern kontorsstandard med ljusa och fina ytskikt. Lokalen har varierande planlösning med arbetsrum, konferensrum och telefonrum. Trivsamma kontorsytor där ni kan njuta av fin utsikt mot vattnet. Vi bygger upp ett helt nytt pentry med pausyta att samlas i på lunchen. För den som gillar att ta ett träningspass innan arbetsdagen eller på lunchen så finns här dusch. Möjligheter finns att i viss mån påverka planlösningen och sätta en personlig prägel från start då vi gör en helrenovering av lokalen. Entre till huset finns även från Klevgränd, där ni också får tillgång till en charmig terrass. OBS: bilderna i annonsen är exempelbilder som visar planerad basstandard, vissa ändringar kan förekomma. Välkommen att kontakta oss för visning!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 348

Omgivning

Omgivning/natur

Trevlig juicebar och träningsanläggning i samma hus. Handla frukosten på café rakt över gatan, upptäck Södermalms utbud av lunchrestauranger ett stenkast bort samt ta ett besök på Södra Teatern efter arbetsdagens slut.

Närservice

Götgatan med all shopping och uteliv ligger på kort promenadavstånd.

Kommunikationer

Endast tre minuters promenad från tunnelbana (röda och gröna linjen) och stor bussterminal. Optimalt för att enkelt kunna ta sig snabbt genom staden. Tacksamt läge för pendlande medarbetare och besökare till kontoret!

Katarinavägen 20
Sökhjälp