Skriv ut

Skapa PDF

Nobelvägen 68/Celsiusgatan

malmö

Ta chansen att hyra denna lokal och samtidigt sätta prägel på området i Norra Sorgenfri.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Kontorshotell, Övrigt
Storlek: 700 m²
Tillträde: 2021-01-01
Karta

Information

Beskrivning

Denna fastighet står klar år 2021 och kommer byggas mitt i centrala delarna av Norra Sorgenfri. Du har nu möjlighet att vara med och påverka detta nya område i Malmö som växer fram. Fastigheten har lokal i hela bottenplan och en del av ytan är redan uthyrd. Det finns lokalyta kvar på 700 kvm i bottenplan med fönster in mot gården samt stora skyltfönster ut mot Nobelvägen vilket innebär mycket god exponering. Lokalen passar dig som har verksamhet inom försäljning, kontor, kultur eller friskvård. Eller har du någon annan idé? Vi söker inte livsmedel till denna lokal.

Utförande

Byggår

2021

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 700

Omgivning

Omgivning/natur

Norra Sorgenfri har länge varit ett område för industri och ansågs förr ligga i utkanten av Malmö. På området byggs det idag ca 2500 bostäder i varierande storlek, butikslokaler, Lss-boende, förskola, kontor och garage. Idag anses området tillhöra de centrala delarna av Malmö och knyter naturligt ihop de östra delarna av Malmö med centrum. I kv Spårvägen kommer det även finnas torg och grönområden. På några minuter cykelavstånd finns service så som matbutiker, apotek, shopping och vårdcentral. På Värnhemstorget finns även goda pendlingsmöjligheter.

Kommunikationer

Buss nr 3 stannar utanför lokalen. Bussen tar dig runt hela Malmö, från centralen via Västra Hamnen till Erikslust och Söndervärn. På 5 minuters promenad når du Värnhemstorget där båda stadsbussar och regionbussar stannar.

Nobelvägen 68/Celsiusgatan
Sökhjälp