Skriv ut

Skapa PDF

Östgötagatan 90, Södermalm

stockholm

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 634 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Ett stenkast ifrån Skanstull med utsikt över Hammarbykanalen ges det nu möjlighet att hyra välplanerade och effektiva kontorslokaler. För den bil- eller cykelburne finns garage och cykelförvaring i fastigheten. Området erbjuder restauranger, caféer, butiker, biografer, gym och med tunnelbanan runt hörnet. Kombinationen av moderna kontorslokaler och det centrala läget på Södermalm gör det lätt att trivas här!

Utförande

Byggår

1982

Renoveringsår

2019

Våningsplan

3

Planlösning

Kontorslokalerna är ljusa och yteffektiva vilket bidrar till en trivsam arbetsmiljö. Lämplig för upp till 60 arbetsplatser. Ytorna består mestadels av öppen planlösning men det finns även gott om mötesrum. Träning och duschmöjligheter finns hos Friskis o Svettis med ingång från Skansbrogatan.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 634

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen har ett utmärkt läge på Södermalm med gott om grönområden i närheten såsom Årstaviken och Hammarbykanalen. Varför inte ta en promenad längsmed vattnet eller äta lunch på Thaibåten? Ett stenkast bort hittas Ringvägens utbud av restauranger, caféer, butiker och hotell. Medborgarplatsen, Eriksdalsbadet och Nytorget är bara några av de platser som ligger inom kort promenadavstånd.

Kommunikationer

Endast några minuters promenad till tunnelbanans gröna linje samt bussar nås på Ringvägen. Södra Station finns inom ca 15 minuters promenadavstånd.

Dokument

Östgötagatan 90
Sökhjälp