Stor öppen planlösning
Hamringevägen
Hamringevägen 1 - Butik
Industri/Verkstad
Kont
Lastmöjligheter
Lastkaj
Pentry
Stor öppen planlösning
WC och Dusch
Stor öppen planlösning
Stor öppen planlösning
Stor öppen planlösning
Hamringevägen
Hamringevägen
Hamringevägen
Hamringevägen
Hamringevägen 1 - Butik
Industri/Verkstad
Kont

Tullinge

Favorit Dela

Hamringevägen 1

Trevlig lokal invid vackra Tullingesjön.

Beskrivning

Ledig industri/verkstadslokal på 250 kvm med öppen planlösning. Lokalen har egen lastkaj för smidiga leveranser. Lokalen har två större renoverade badrum med duschmöjligheter och utrymme för ombyte. Trevligt industriområde med hantverkarprägel. Vacker industrifastighet intill fint grönområde och Tullingesjön. Mycket bra lastmöjligheter och lättillgängligt för bil med flertal parkeringsytor.
  • Total yta

    250 m2


Utförande

Byggår:

1900

Renoveringsår:

2004

Planlösning:

Anpassningsbart efter dina behov.


Omgivning

Omgivning/natur:

Vacker beläget invid Tullingesjön. På ca 5 minuters bilavstånd finns restauranger och butiker. I området finns ett café.

Kommunikationer:

Enklast är att åka hit med bil. För de som åker kollektivtrafik gäller pendeltåg till Tullinge alternativt Tumba Station för att sedan byta till buss.


Övrig information

Övrigt:

Svenska Hus är ett familjeägt fastighetsbolag. Stora nog att vara dynamiska. Små nog att vara personliga. Vi utvecklar fastigheter och förvaltar dem med ett evighetsperspektiv. Vi projektutvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler i regionerna Stockholm, Göteborg och Skåne. Företagets entreprenörsanda, långsiktighet och kundfokus präglar alla delar av verksamheten. Vårt fastighetsbestånd består av cirka 160 fastigheter med bostäder och kommersiella lokaler för kontor, butiker, verkstäder och lager. Bolaget har lokalkontor som ansvarar för fastigheterna i respektive region i Stockholm, Göteborg och Malmö med områdeskontor i Landskrona och Hässleholm. Gemensamma funktioner såsom ledning, marknadsföring, ekonomi och övrig administration finns på huvudkontoret i Göteborg. Affärsidé Svenska Hus ska utveckla och äga fastigheter i attraktiva lägen i storstadsregionerna. Genom lönsam fastighetsutveckling och kundnära förvaltning ska vi skapa och tillhandahålla bra arbetsplatser och bostäder för våra kunder. Strategi – Fastighetsutveckling Svenska Hus ska ständigt söka nya projektmöjligheter för att skapa nya övervärden i koncernen. Detta kan ske genom såväl nyproduktion som ombyggnad av befintliga fastigheter. Strategi – Förvaltning I förvaltningsportföljen ska Svenska Hus ständigt, genom förvärv, för säljning och förädling, sträva efter en kontinuerlig förbättring av kvaliteten avseende läge och standard. För att reducera svängningar i driftsresultat och kassaflöde är bolagets lång siktiga ambition att få ungefär hälften av hyresintäkterna från bostäder. Kärnvärden Affärsmässighet - Att med kunden i fokus genomföra affärer med lönsamhet, långsiktighet och riskminimering Personligt engagemang - Att med glädje ta ansvar och initiativ samt leverera enkelhet och prestigelöshet Entreprenörskap - Att identifiera möjligheter och ha mod att genomföra dem Varmt välkommen att kontakta oss!


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AJ

Uthyrare

Alexander Johansson

alexander.johansson@svenskahus.se

0702 VISA NR 0702-95 82 15

Marknadsförs av Svenska Hus AB
svenskahus.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Hamringevägen 1