Skriv ut

Skapa PDF

Östra Storgatan 13A, Centrum

jönköping

Det finns kontor och så finns det unika kontor. Detta är av det senare slaget. Arkitekten bakom är ingen mindre än Oskar Öberg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Kallhyra
Storlek: 450 - 600 m²
Karta

Information

Beskrivning

Det finns kontor och så finns det unika kontor. Detta är av det senare slaget. Arkitekten bakom är ingen mindre än Oskar Öberg. När man går in genom dörrarna till denna lokal är det som att färdas genom en tidsepok. Lokaler som denna finns inte länge i Jönköping. Med en takhöjd på ca 4,5 m, stuckaturer och kakelugnar bidrar det till en otrolig wow känsla. Lokalen behöver definitivt rustas upp och kräver en del arbete men fastighetsägaren är villig att lägga både tid och pengar på att fixa till lokalen. Tanken är att bevara mycket av det gamla som fiskbensparketten, stuckaturer och kakelugnar men införa en mer modern touch på lokalen och en omfattande renovering kommer att göras.

Planlösning

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

I entrén är det den enorma ljuskronan som själ allt fokus. Den är verkligen helt otrolig och med original väggar från 30-talet är entrén något alldeles extra. Det är en stor yta som skulle passa perfekt för ett öppet kontorslandskap. I anslutning till denna ytan finns 3 större kontor som det går att sitta flera personer i och det skulle också gå att omvandla till ett större personalutrymme. Det finns ytterligare en stor yta i lokalen som skulle kunna användas som konferensrum eller kontorslandskap. En trappa upp är tanken att det kommer finnas lite mindre kontorsrum och mötesrum samt 1 eller 2 konferensrum. På övervåningen idag finns personalrummet men tanken för framtida projekt är att flytta ner det en våning. På övervåningen idag finns det ett badrum i original från 1930-talet med marmor och sten med original detaljer. Otroligt häftigt. Det finns också 2 inglasade balkonger för personalen att nyttja. Till lokalen går det även lösa ca 4 parkeringsplatser. Lokalen är ca 525 kvm, men kan anpassas till ca 450-600 kvm beroende på behov.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 450 600

Ekonomi

Hyra

Kallhyra

Omgivning

Omgivning/natur

Omgivningen består av centrumbebyggelse.

Företag i närheten

Smarteyes, Våran kåk, Lindex, Cyrano, Indiska, Framtiden, Vero Moda, Espresso House, Lagerhause, Nordic Wellnes.

Parkeringsmöjligheter/garage

4 parkeringsplatser finns i anslutning till lokalen. I närheten finns också ett flertal parkeringshus.

Närservice

All tänkbar service finns i den direkta närheten.

Kommunikationer

Busshållplats finns inom 2-3 min gångavstånd och resecentrum finns inom 5-7 min gångavstånd.

Skyltläge

Mycket bra skyltläge utmed Östra Storgatan.

Dokument

Länkar

Östra Storgatan 13A
Sökhjälp