Skriv ut

Skapa PDF

Sandhamnsgatan 63, Gärdet

stockholm

Nu erbjuds en unik möjlighet att hyra kontor i helt nybyggda takvåningar med spektakulär utsikt i bästa läge på Gärdet!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 374 m²
Tillträde: enligt överenskommelse.
Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten på Sandhamnsgatan 61-65 består av två delvis sammanlänkade kontorsbyggnader som tillsammans omfattar totalt ca 34 000 m² uthyrbar yta. Här kommer fastighetsägaren att skapa nyproducerade kontorsytor med en påbyggnad om totalt ca 3 350 m². Kontorsbyggnaderna uppfördes ursprungligen år 1966 och har sedan dess genomgått en omfattande upprustning som resulterat i bl.a. omgestaltade entréer och trapphus, en ny tydlig huvudentré med en förbindelselänk mellan byggnaderna samt ny infrastruktur.

Utförande

Planlösning

Varje ny lokal kommer att byggas i samråd med den tillträdande hyresgästen. Här kan kontorsdrömmen bli till verklighet både vad gäller planlösning och materialval. Fastighetsägaren kommer att bygga med flexibla vägg- och glaspartisystem för att kunna tillmötesgå hyresgästens önskemål om planlösningen. Lokalerna kommer att få helt ny infrastruktur (el, kyla och ventilation). Vi kan erbjuda en tvåplanslösning med interntrappa som sammanbinder de båda lokalerna. Den övesta lokalen på plan 5 kommer att bli ca 532 kvm och plan 4 ca 842 kvm.

Teknisk information

Takhöjd

2,7 m

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 374

Omgivning

Omgivning/natur

Planering pågår för fullt att omvandla hela området kring Värtahamnen till en ny spännande stadsdel med bostäder, butiker och kommunal service.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garageplatser finns att hyra i huset i mån av plats.

Kommunikationer

I fastigheten finns en lunchrestaurang (WKB) samt delikatess- och cateringföretag för hämtmat (Carotte). I gatuplan finns en konferensanläggning med bokningsbara enskilda konferensrum samt en större lokal som kan bokas för företagsevent. För den som cyklar finns det ett omklädningsrum med dusch och bastu i källaren som delas av fastighetens samtliga hyresgäster. Det finns också en träningsanläggning i huset (Hälsokällan). I huvudentrén finns en bemannad reception som erbjuder vissa servicetjänster som tillför ett mervärde för husets hyresgäster. Posten har ett kassakontor i huvudentrén. SATS träningsanläggning inom kort gångavstånd, Gärdets Gatugrill över gatan samt brevlåda utanför porten.

Övrig information

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.*.

Sandhamnsgatan 63
Sökhjälp