Skriv ut

Skapa PDF

Sandhamnsgatan 63 C, Gärdet

stockholm

Nu erbjuds en unik möjlighet att hyra kontor högst upp i huset i en helt nybyggd takvåning med spektakulär utsikt i bästa läge på Gärdet!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 832 m²
Tillträde: enligt överenskommelse.
Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten på Sandhamnsgatan 61-65 består av två delvis sammanlänkade kontorsbyggnader som tillsammans omfattar totalt ca 34 000 m² uthyrbar yta. Här kommer fastighetsägaren att skapa nyproducerade kontorsytor med en påbyggnad om totalt ca 3 350 m². Kontorsbyggnaderna uppfördes ursprungligen år 1966 och har sedan dess genomgått en omfattande upprustning som resulterat i bl.a. omgestaltade entréer och trapphus, en ny tydlig huvudentré med en förbindelselänk mellan byggnaderna samt ny infrastruktur.

Utförande

Våningsplan

5 av 5

Planlösning

Varje ny lokal kommer att byggas i samråd med den tillträdande hyresgästen. Här kan kontorsdrömmen bli till verklighet både vad gäller planlösning och materialval. Fastighetsägaren kommer att bygga med flexibla vägg- och glaspartisystem för att kunna tillmötesgå hyresgästens önskemål om planlösningen. Lokalerna kommer att få helt ny infrastruktur (el, kyla och ventilation).

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 832

Omgivning

Omgivning/natur

Planering pågår för fullt att omvandla hela området kring Värtahamnen till en ny spännande stadsdel med bostäder, butiker och kommunal service.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garageplatser finns att hyra i huset i mån av plats.

Kommunikationer

I fastigheten finns en lunchrestaurang (WKB) samt delikatess- och cateringföretag för hämtmat (Carotte). I gatuplan finns en konferensanläggning med bokningsbara enskilda konferensrum samt en större lokal som kan bokas för företagsevent. För den som cyklar finns det ett omklädningsrum med dusch och bastu i källaren som delas av fastighetens samtliga hyresgäster. Det finns också en träningsanläggning i huset (Hälsokällan). I huvudentrén finns en bemannad reception som erbjuder vissa servicetjänster som tillför ett mervärde för husets hyresgäster. Posten har ett kassakontor i huvudentrén. SATS träningsanläggning inom kort gångavstånd, Gärdets Gatugrill över gatan samt brevlåda utanför porten.

Övrig information

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.*.

Sandhamnsgatan 63 C
Sökhjälp