Skriv ut

Skapa PDF

Bryggavägen 101, Ekerö

ekerö

Lokal i markplan i fd. industribyggnad med kontorsdel om 555 kvm och tillhörande lageryta om 110 kvm. Lagret har en bra access med egen port.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 665 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Fd. industribyggnad i ett plan med bra access in via markportar samt bra entréer till kontorsdel. Passar utmärkt för företag som vill kombinera kontor och lagerhantering. Lämplig för t.ex. e-handel, butiksförsäljning, grossister eller återförsäljare. Goda parkeringsmöjligheten precis intill fastigheten. Lokalen har en kontorsyta om 555 kvm, idag rumsindelad men kan göras mer öppen. Konferensrum och pentry finns. Trevlig ljusgård i mitten av lokalen. Hela lagerdelen är 110 kvm och har en takhöjd om ca 4 m till balk. Mycket god access via markport om ca 3 x 3 m. Välkommen att kontakta mig för mer information och/eller en personlig visning!

Teknisk information

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 665

Omgivning

Omgivning/natur

Från lokalen har du nära till trevliga Jungfrusunds Marina med dess restaurang och handel. Nära löp/skidspåret och Ekebyhovsbacken.

Närservice

All tänkbar service i form av butiker, banker, sytembolag, post, restauranger etc. finns i Ekerö Centrum vilket du når på endats ett par minuter med bil.

Kommunikationer

Busshållplats direkt utanför som tar dig till Ekerö Centrum och vidare till Brommaplan. Ekeröfärjan tar dig smidigt över tilll Slagsta och E4an.

Bryggavägen 101
Sökhjälp