Ekerö
| Ekerö

Favorit Dela

Bryggavägen 101

Lokal i markplan i fd. industribyggnad med kontorsdel om 555 kvm och tillhörande lageryta om 110 kvm. Lagret har en bra access med egen port.

 • Kategori:

  Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  665 m²

 • Hyra:
Fd. industribyggnad i ett plan med bra access in via markportar samt bra entréer till kontorsdel. Passar utmärkt för företag som vill kombinera kontor och lagerhantering. Lämplig för t.ex. e-handel, butiksförsäljning, grossister eller återförsäljare. Goda parkeringsmöjligheten precis intill fastigheten. Lokalen har en kontorsyta om 555 kvm, idag rumsindelad men kan göras mer öppen. Konferensrum och pentry finns. Trevlig ljusgård i mitten av lokalen. Hela lagerdelen är 110 kvm och har en takhöjd om ca 4 m till balk. Mycket god access via markport om ca 3 x 3 m. Välkommen att kontakta mig för mer information och/eller en personlig visning!
 • Total yta

  665 m2


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

- lastbil - långtradare


Omgivning

Omgivning/natur:

Från lokalen har du nära till trevliga Jungfrusunds Marina med dess restaurang och handel. Nära löp/skidspåret och Ekebyhovsbacken.

Närservice:

All tänkbar service i form av butiker, banker, sytembolag, post, restauranger etc. finns i Ekerö Centrum vilket du når på endats ett par minuter med bil.

Kommunikationer:

Busshållplats direkt utanför som tar dig till Ekerö Centrum och vidare till Brommaplan. Ekeröfärjan tar dig smidigt över tilll Slagsta och E4an.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Patrik Wedin

Uthyrare

Patrik Wedin

patrik.wedin@kwpa.se

0733 VISA NR 0733-33 55 47

Marknadsförs av Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA
Bryggarvägen 133
17851 Ekerö
kwpa.se
Bryggavägen 101

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör