Skriv ut

Skapa PDF

Hyllie Vattenparksgata 12, Hyllie

malmö

I populära Hyllie bygger vi nu The Edge. En konceptfastighet med utrymme för kontor, butiker/kommersiella lokaler och restaurangverksamhet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 182 - 182 m²
Tillträde: December 2019
Karta

Information

Beskrivning

The Edge blir Hyllies nya signaturbyggnad med fri sikt i alla väderstreck och omgiven av grönska. År 2020 kommer det arbeta mellan 450-500 personer i fastigheten och nu finns det möjlighet att hyra en karaktärsstark lokal i entréplan. Entrén i fastigheten kommer bli en levande och inbjudande miljö för fastighetens hyresgäster och externa besökare. Vilka möjligheter ser du? Lokalen som utannonseras har egen ingång från Hyllie Vattenparksgata. Den generösa takhöjden är över 4 meter som ger ett härligt ljusinsläpp och stor exponering ut mot förbipasserande till fots, cykel, bil och buss. Vilket gör att lokalen går utmärk att kombineras med showroom. Lokalen är karaktärsstark eftersom den finns placerad i fastighetens spets och det förekommer nivåskillnad i den. Dina besökare tar sig enkelt in och ut till din lokal, då fastigheten ligger på bästa kommunikativa läge nära yttre- och inre ringvägen, samt nära Hyllie C. Busshållplats finns precis utanför fastigheten likaså garage som ligger invid Malmömässan. Då vi nu är i ett tidigt skede i byggprocessen får du möjlighet att påverka planlösning och materialval. Vilka möjligheter ser du med 182 kvm i The Edge?

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1 av 10

Planlösning

Vi erbjuder möjlighet att påverka planlösning och materialval för din verksamhet.

Teknisk information

Lokalen kan nås via

Lokalen når dina besökare via din egna ingång. Du och din personal når den även via leveransingången som är gemensam för husets hyresgäster.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 182 182

Omgivning

Företag i närheten

Hyllie är platsen där arbete, upplevelser, evenemang, service och boende skapar en perfekt mix av både nöje och närvaro.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter finns i det angränsade parkeringshuset vid Malmömässan.

Kommunikationer

Med tåg tar det endast 6 minuter till Malmö Central och 3 minuter till Triangeln. Hyllie C når man på ca 4 minuters promenad från The Edge,

Vägbeskrivning

The Edge ligger vid Malmömässan, i direkt anslutning till Hyllie Vattenpark som ligger strategiskt placerad mellan Yttre-och Inre ringvägen. Oavsett om du ska in till Malmö eller ta dig ut på E22/E6 mot Lund/Helsingborg eller Köpenhamn, är du snabbt och problemfritt på väg.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten kommer att uppfylla kraven för Miljöbyggnad, nivå Silver.

Länkar

Hyllie Vattenparksgata 12
Sökhjälp