Skriv ut

Skapa PDF

Kungsgatan 47 A, Centrum

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 3 200 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra. Moms tillkommer.
Storlek: 210 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu ges det möjlighet att hyra ett kontor om 210 kvm på plan 3 i en totalrenoverad fastighet från sekelskiftet beläget i Uppsala centrums levande stadsmiljö. Kontorslokalen passar utmärkt till de företag som söker representativt kontor med närhet till ett generöst utbud av såväl service som tåg- och busskommunikationer.

Utförande

Planlösning

Denna lokal ligger på plan 3 om 210 kvm. Här möts du av smakfulla materialval och generösa ljusinsläpp. Lokalens planlösning rymmer alla de faciliteter som ett modernt företag kan tänkas behöva - mötesrum, samtalsrum, pentry m.m. Fastigheten har en välkomnande entré med fönster ut mot Kungsgatan. I samband med totalrenoveringen av fastigheten installeras hiss, ny klimatanläggning med kyld tilluft (kylbafflar) samt mekanisk frånluft.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 210 3 200

Ekonomi

Hyra

3 200 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra. Moms tillkommer.

Omgivning

Omgivning/natur

Det centrala läget gör att all önskvärd service finns i omkringliggande kvarter. Ett stenkast bort ligger Gågatan med sitt stora utbud av all tänkbar service såsom restauranger, caféer, livsmedelsbutiker, butiker, gym m.m.

Kommunikationer

Kontoret har ett optimalt läge mitt i stan både för den bilburne och för den den som åker kollektivt. Hit tar du dig med buss9, 8 och 5. På 5 minuter är du vid Uppsala centralstation. Avståndet till Stockholms central är tidsmässigt ca 40 minuter från Uppsala. Pendeltåg avgår flera gånger i timmen till Stockholm och Arlanda. Upptåget, som trafikerar Tierp-Upplands Väsby, har många dagliga avgångar.

Länkar

Kungsgatan 47 A
Sökhjälp