Sankt Pauligatan 7

Lunden , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

55 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Trevlig kontorslokal i vindsvåning med snedtak. 55 kvm på plan 5. Närhet till bra kommunikationer, butiker och restauranger i Lunden & Olskroken.

Trevlig kontorslokal med vindsvåning och snedtak. Kontoret är på våning 5 och består av 2 rum, pentry, dusch och wc. Hiss finns upp till 4 våning därefter går du upp via trappa. Viktigt att det är en tyst verksamhet med tanke på att det finns bostadshyresgäster i fastigheten. Ej tillåtet att använda som boende. Garage finns i fastigheten.

Övrig information

Övrigt:

Kontakta gärna Ann-Charlott Scotting för mer information och visning 031-739 19 25.

Ytor

  • Total yta:

    55 m2

Bekvämligheter

Gym
Parkering

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lunden 16:22

Byggår:

1962

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplats finns att hyra i fastigheten.

Sankt Pauligatan 7

Om Ernst Rosén

Ernst Rosén äger och förvaltar fastigheter i Göteborg och Lerum. Vi är ett av de större privatägda fastighetsbolagen i Göteborg. Bolaget grundades på 50-talet av just byggmästaren Ernst Rosén. Idag är fjärde generationen verksam i bolaget och bygger för framtiden. Med hyresgästen i fokus äger, förvaltar och utvecklar vi fastigheter i hela Storgöteborg. Lokalerna finns i de centrala delarna av Göteborg och Lerum men också genom våra dotterbolag i Kungsbacka Aranäs Fastigheter och i Lerum/Tollered Nääs Fabriker. Vi tycker det är viktigt att våra hyresgäster har ett bra förtroende för oss och att vi är lätta att nå. Det underlättas genom egna fastighetsansvariga och kundansvariga som känner till dig och din lokal. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Ernst Rosén

Stampgatan 20

401 22 GÖTEBORG

www.ernstrosen.se

Fler annonser från Ernst Rosén