Skriv ut

Skapa PDF

Roslagsgatan 24, Vasastan

stockholm

Säljes Bostadsrättslokal om 250 kvm med stora skyltfönster och öppen planlösning på Roslagsgatan 24 i Vasatan. Häftig lokal lite utöver det vanliga.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: 696 kr/m²/år
Storlek: 250 m²
Karta

Information

Beskrivning

En ljus och luftig lokal i markplan om 250 kvm med stora panoramafönster längst långsidan ut mot Roslagsgatan. Lokalen passar utmärkt för de företag som vill ha en representativ lokal med en mestadels öppen planlösning. Månadshyra om 14.500:- Pris : 15 miljoner Lokalen har: -Två kontorsrum. -Konferansrum. -Dusch och 4 wc -Slipat betonggolv -Ingång i markplan. -Mekanisk ventilation med mkt bra flöden 800 l/s upp till 30 personer. Enligt stadgarna i Brf skall tillträdande köpare vara egenanvändare av lokalen. Verksamheten skall godkännas av Bostadsrättsföreningen. Du är välkommen att kontakta ansvarig mäklare Johnny Korhonen på 070-7274947 el mail: jk@kwpa.se för mer information.

Utförande

Byggår

1970

Renoveringsår

2011

Planlösning

Öppen planlösning till största del. Stora skyltfönster, entre mot gatan.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 250 696

Ekonomi

Hyra

696 kr/m²/år

Omgivning

Omgivning/natur

Vasastan har en härlig mix av boende och företagande företrädesvis i markplan där en flora av kommersiella lokaler finns.

Närservice

Ett rikt serviceutbud med mängder av restauranger och caféer. Gångavstånd även till Odenplans gedigna serviceutbud.

Kommunikationer

Kort gångavstånd till busslinjerna 2, 40, 52 och 515. Ca tolv minuters gångavstånd till Odenplan där många bussar, tunnelbana och pendeltåg passerar.

Dokument

Roslagsgatan 24
Sökhjälp