Skriv ut

Skapa PDF

Krusegatan 19, Segevång

malmö

Kanonfint kontor med blandad planslösning - allt ifrån effektiva små egna kontor till öppna trivsamma landskap.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 762 m²
Karta

Information

Beskrivning

Då en av våra hyresgäster bygger eget får vi snart lediga ytor i höghusdelen i Hus 1. Totalt rör det sig om två våniningsplan vilket ger oss en total yta på 762 kvm. Planlösningen idag är blandad, allt ifrån egna kontor till öppna landskap. Köket har en smart och mycket trevlig lösning där man t ex kan hålla möten för de anställda. Hus 1 är det första riktmärke som möter dig vid Malmös nordöstra infart. I huset som ursprungligen byggdes för Sydsvenskans verksamhet ryms idag samtida kontor för den som söker rymd, gedigen service och snabba vägar till hela Skåne. Hus 1 består av 15 våningsplan i höghuset, de två översta våningarna i höghuset är reserverade för allmänna konferensutrymmen. Längst ner finns en lobby med en fantastisk restaurang. Nu har ni möjlighet att hyra kontorsutrymme i denna välkända Malmöfastighet med inflyttning snarast om så önskas. I fastigheten finns också utrymmen att använda till t ex konferenser i ett fantastiskt Penthouse som gör sig väl till diverse kund- och personalaktiviteter. Dessutom finns här för hyresgästerena ett gym i fastigheten. Här är det bara fantasin som sätter gränserna - ytorna finns - vi tittar på en optimal lösning för ert företag. Varmt välkommen att boka visning!

Utförande

Planlösning

Kontoren erbjuder i dagsläget både enskilda rum och öppna kontorslandskap. Naturligtvis anpassar vi ytorna efter ert behov.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 762

Omgivning

Omgivning/natur

I Malmös nordligaste del ligger Segevång som fått sitt namn efter Segeån som slingrar sig norr om området. Vackra Beijers park ligger som en grön oas mitt i Segevång. Ett lugnt och trivsamt område nära city med bra kommunikationer och service.

Närservice

Gym: Friska medarbetare är viktigt. Och träningen blir lättare av om man gör den innan man kraschar hemma i soffan, eller hur? I gymmet i Hus 1 finns allt du behöver; fria vikter, styrke- och cardiomaskiner, dusch och omklädningsrum. Restaurang: I bottenvåningen finns en härlig lounge och fantastisk restaurang. I restaurangen serveras dagens lunch med en twist, gjord på lokala råvaror. Det finns möjlighet till avhämtning/catering för möten och event allt för att göra det smidigt för er.

Kommunikationer

Lättillgängligheten är en av Hus 1:s stora fördelar. Så för dig som kommer med bil finns självklart gott om parkeringsplatser: i vårt garage, på parkeringsplatsen utanför och på gatan. Den som hellre vill åka buss kommer till Hus 1 med både regionbuss linje 130 och stadsbuss linje 4.

Övrig information

Övrigt

.

Dokument

Krusegatan 19
Sökhjälp