Segevång | Malmö

Favorit Dela

Murmansgatan 119

Tillfälle att kombinera ert kontor med lager/lättindustri. Innergård med möjlig parkering och därifrån även tillgång till lagret/industrin.

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda kontor med direkt anslutning till en del som går att nyttja som varmlager/plocklager alternativt som lättare industriverksamhet. Lagerytan/industrin är 750 kvm och man når denna delen smidigt från innergården. Här har man har möjlighet att lasta ut/in utan att vara ivägen för någon annan. Denna delen på bottenvåningen som idag används för lättare industri är fräsch och har ett bra klimat vilket gör att det absolut går att arbeta hela dagar i lagerdelen/industrin. På ett smidigt sätt når man de andra våningsplanen, vån 2 och 3. Dessa är på vardera 560 kvm. Här erbjuds i dagsläget främst öppna landskap men självklart med några enskilda arbetsrum och konferensrum i olika storlekar. Köket är idag förlagt på bottenvåningen och verksamheten samlas då naturligt där vid lunch och fika. Här finns också en egen uteplats att nyttja då vädret tillåter. Dessa tre våningsplan ger en samlad yta om ca 1 500 kvm. Det är fullt möjligt att hyra våningsplanen separat då det finns ett fint trapphus med entré till samtliga våningar. Denna lokal ligger i det välkända Hus 1 som har en fantastisk lunchrestaurang som också anordnar catering till hyresgästerna samt trevliga AW med musik och rättigheter. Området erbjuder gratis parkering om man inte väljer att hyra parkeringsplatser till förmånligt pris på innergården. Här sitter ni garanterat smart och ni slipper alla bilköer inne i stan. Utomordentligt bra skyltläge för er verksamhet om det så önskas. Välkommen att boka visning!
  • Total yta

    1500 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 560 1 500

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Cronholm 1


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

I Malmös nordligaste del ligger Segevång som fått sitt namn efter Segeån som slingrar sig norr om området. Vackra Beijers park ligger som en grön oas mitt i Segevång. Ett lugnt och trivsamt område nära city med bra kommunikationer och service.

Närservice:

Gym: Friska medarbetare är viktigt. Och träningen blir lättare av om man gör den innan man kraschar hemma i soffan, eller hur? I gymmet i Hus 1 finns allt du behöver; fria vikter, styrke- och cardiomaskiner, dusch och omklädningsrum. Restaurang: I bottenvåningen finns en härlig lounge och fantastisk restaurang. I restaurangen serveras dagens lunch med en twist, gjord på lokala råvaror. Det finns möjlighet till avhämtning/catering för möten och event allt för att göra det smidigt för er.

Kommunikationer:

Lättillgängligheten är en av Hus 1:s stora fördelar. Så för dig som kommer med bil finns självklart gott om parkeringsplatser: i vårt garage, på parkeringsplatsen utanför och på gatan. Den som hellre vill åka buss kommer till Hus 1 med både regionbuss linje 130 och stadsbuss linje 4.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är utrustad med hiss direkt från markplan.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Malin Henriksson

Leasing Manager

Malin Henriksson

malin.henriksson@newsec.se

040 VISA NR 040 631 13 11

0708 VISA NR 0708 11 82 87

Marknadsförs av Newsec
newsec.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Murmansgatan 119