Skriv ut

Skapa PDF

Bryggarvägen 7, Botkyrka

tumba

Välkommen till denna trevliga butikslokal, strategiskt placerad intill övrig handel i Tumba köpcentrum med bl.a. livsmedel, gym och Mc Donalds.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 657 m²
Tillträde: Enligt övrenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen ligger på övre planet i Tumba Köpcentrum med ca 657 kvm vakant försäljningsyta, inklusive lager och personalutrymme. Tumba Köpcentrum ligger på promenadavstånd från Tumba station (ca 550 m) så tillgängligheten är god. Här finns även en bra kundparkering precis utanför med 150 platser. På övre plan i Tumba Köpcentrum finns idag Actic gym, Tumba möbler, Kom och lek, Brands4u och en kemtvätt. På nedre planet, Willys, tobaksaffär, frisör, Grekiska kolgrillen och McDonalds i samma fastighet. Hör av dig till uthyraren Lotta Moos på 0708-103539 eller lotta.moos@mooskonsult.se att veta mer om lokalen och vilka möjligheter som finns för er verksamhet att etablera här!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Teknisk information

Lokalen kan nås via

- lastkaj

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 657

Omgivning

Närservice

Coop kommer att öppna i grannfastigheten, planerat till påsken 2019. Det övre våningsplanet kommer att innehålla en tennishall på 4 200 kvm som ska disponeras av Tumba tennisklubb.

Kommunikationer

Till Tumba Köpcentrum finns goda kommunikationer med såväl buss som pendeltåg, och det är även smidigt att ta sig hit för den som kommer med bil eller cykel.

Bryggarvägen 7
Sökhjälp