Skriv ut

Skapa PDF

Östergatan 39, Centrum

malmö

Högst upp i huset med fantastisk kanalutsikt ligger denna kontorslokal om 199 kvadratmeter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 199 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Högst upp i huset med fantastisk utsikt över kanalen och Malmö Centralstation ligger denna kontorslokal om 199 kvadratmeter. Här sitter man i ett öppet kontorslandskap med två större mötesrum med glaspartier, ett samtalsrum samt pausyta. Renoverat kök i klassiskt vitt. Ett modernt kontor som möter nutidens krav samtidigt som man har kvar en bevarad charm. Ett bättre kontorsläge får man leta efter. Inte nog med att man har nära till allmänna kommunikationer och allt vad staden har att erbjuda så har man även nära till husets restaurang som ligger på samma våningsplan där man under vår -och sommartid avnjuter solens strålar på en härlig terrass. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

5

Planlösning

Lokal med öppet kontorslandskap, 2 mötesrum, 1 samtalsrum samt pausyta. HWC.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 199

Omgivning

Omgivning/natur

Förstklassigt läge precis vid Malmö Centralstation med access till allt önskvärt serviceutbud.

Närservice

Högst upp i huset på plan 5 finns en trevlig restaurang med utomhusterass som blir ett trevligt tillskott på årets varmare dagar där man njuter av ett sydsvästläge. I området finner ni ett stort utbud av service. Här finns lunchrestauranger, caféer och hotell. Ytterligare service tillhandahålls såsom mataffärer, apotek, gym, frisörsalonger, skomakeri, blomsterhandel, bank, optiker mm För den bilburne finns det fyra externa parkeringshus i närområdet, den närmsta finner ni.

Kommunikationer

Inom fem minuters promenad når ni Malmö Centralstation med tåg och busskommunikationer som tar er såväl inrikes som utrikes. Detta är ett utmärkt pendelläge för den som bor utanför stadskärnan eller för de företag som vill ha det lättillgängligt för sina kunder. Det är enkelt att ta sig hit med bil och det finns flera parkeringshus i området.

Östergatan 39
Sökhjälp