Södertälje
| Södertälje

Favorit Dela

Köpmannagatan

Butik och restauranglokaler på A-läge i centrala Södertälje!

 • Kategori:

  Butik, Övrigt

 • Tillträde:

  Enligt Överenskommelse

 • Storlek:

  143 - 1 100 m²

 • Hyra:
Tillsammans med Byggvesta AB erbjuder vi nu 4 lokaler varav 2 st. restauranglokaler på 395 m2 och 270 m2. Den ena med hörnläge Köpmangatan/Ekdalsgatan. De går att slå ihop till 660 m2. Vi har även 2 st. butikslokaler på 233 m2 respektive 143 m2. Lokalerna kommer att hålla högsta standard vid färdigställande och möjlighet finns att påverka uformning samt ytskick.
 • Total yta

  1100 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 143 1 100

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Garvaren

Byggår:

2019


Teknisk information

Ventilation:

mekanisk till och frånluft med komfortkyla


Omgivning

Närservice:

Byggnaden uppförs i absoluta centrala Södertälje med all service såsom butiker, restauranger etc.


Övrig information

Övrigt:

Intill den kulturhistoriska miljön på Orionkullen, mellan Södertälje kanal och Kringlans galleria i absoluta hjärtat av Södertälje, planerar vi för 67 nya bostäder och ca 1100kvm lokalyta. Södertälje Centralstation ligger endast 500m bort, varifrån pendeltåget tar ca 1h till Stockholm Centralstation. Köpmangatans busshållplatser ligger i direkt anslutning till fastigheten och är ett nav för busstrafiken i regionen. Detta ger möjligheter till ett bilfritt boende samtidigt som det skapar ett stort kundunderlag till våra framtida lokalhyresgäster. Husets garage block hyres av kommunen för att säkerställa fler parkeringsplatser i centrum.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MF

Marcus Fond

marcus@newproperty.se

0707 VISA NR 0707-755819

Marknadsförs av New Property AB
Sibyllegatan 17
11442 Stockholm
newproperty.se
Köpmannagatan

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör