Skriv ut

Skapa PDF

Engelbrektsgatan 5, Östermalm

stockholm

Unik vindslokal med vackert tornrum och en egen balkong ! Hyresnivå om 7000 kr/kvm exkl. tillägg.. Bilderna är referensbilder.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 170 m²
Karta

Information

Utförande

Våningsplan

7

Planlösning

Fin vindslokal med utsikt över takåsarna.Lokalen är helt nyrenoverad till en fin modern prodykt.Det finns ett vackert tornrum med en tillhörande liten balkong. OBS, Hissen går till plan 6, sen trappa till plan 7.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 170

Omgivning

Omgivning/natur

Denna fastighet ligger i ett lugnare område av City alldeles intill Humlegården med gångavstånd till Stockholms bästa adresser – Stureplan, Kungsgatan och Östermalmstorg. Lokalerna ligger inte bara i ett område fullt med kontor utan i ett levande kvarter med en mångfald av restauranger, caféer och en mix av inrednings och klädbutiker. Inom ett par minuters gångavstånd finns Stureplan med allt sitt utbud av lunchrestauranger och Sturegallerian med sin högklassiga shopping.

Närservice

Med närheten till pulsen från Birger Jarlsgatan och Stureplan där du hittar allt från shopping till ett obegränsat antal restauranger såsom Miss Voon, Pontus Seafood Bar, Vassa Eggen och Farang för att nämna några. Populära Albert & Jacks ligger i samma kvarter och erbjuder allt ifrån dagsfärskt bröd till fräscha sallader. Vill du ta ett träningspass på lunchen så finns Balance Gym på Lästmakargatan 10 eller SATS Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan 57D. Butikerna varierar allt i från Nathalie Schuterman, Lexington, Norrgavel till Lagerhaus. Hotel Kung Carl på Birger Jarlsgatan 21 erbjuder förutom övernattning även konferens möjligheter. Det man kanske glömmer är att hela Djurgården med sin grönska och havsluft ligger och väntar på den som har joggingskor.

Kommunikationer

Här finns mycket goda kommunikationer. Östermalms tunnelbanestation har en uppgång vid Stureplan och flera busslinjer stannar i närheten bland annat 1, 2, 55 och 43. Råkar du bi i skärgården väntar båtarna på dig i Nybrokajen alldeles intill.

Dokument

Engelbrektsgatan 5
Sökhjälp