Skriv ut

Skapa PDF

Hangövägen 18-20, Gärdet

stockholm

Välkommen till The Rotterdam District!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Hyra: 3 200 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/Värme 150 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.
Storlek: 5 780 m²
Karta

Information

Beskrivning

Snart kommer det kontorsytor som ska totalrenoveras och göras om till en eller flera företag. Kontoren är bra planerade med stor flexibilitet som ger möjlighet att skapa attraktiva arbetsytor. Fastigheten ska genomgå en större renovering både invändigt och utvändigt och vi siktar på nya tydliga Entrér i bottenplan innehållande service såsom café och restaurang.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 5 780 3 200

Ekonomi

Hyra

3 200 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/Värme 150 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Omgivning

Omgivning/natur

Området Gärdet/Frihamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Från att ha varit ett område dedikerat till hamnverksamhet finns här idag ett brett utbud av kontors-, lager- och kryssningsverksamhet, till exempel har mediebranschen en betydande närvaro. Här sitter exempelvis HDR och Kanal75. Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer.

Närservice

Det finns gott om restauranger i området. Hotell Scandic Ariadne ligger granne med fastigheten. Du har träningsanläggningar inom räckhåll. På Gärdet kan du åka skidor när snön finns, eller varför inte ta en skön joggingrunda på lunchen? Kampementsbadet gör välbefinnandet komplett.

Kommunikationer

Det är endast ca 6 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet. Du kan även promenera inomhus till tunnelbanan via gångbron. Bussar går nära fastigheten. Med bil är det via nya tunneln nära ut på E18 och E4/E20.

Dokument

Länkar

Hangövägen 18-20
Sökhjälp