Skriv ut

Skapa PDF

Östra Förstadsgatan 13, Slussen

malmö

Vi har nu möjlighet att erbjuda en mycket trevlig butikslokal ett stenkast från Slussen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 212 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen har god exponering utmed Östra Förstadsgatan. Hög takhöjd och trevliga skyltfönster. Goda lagerutrymmen bakom butiksdelen med modernt kök och tillhörande kontorsavdelning. Möjlighet att öppna upp till lokalen bredvid på 117 kvm. Trevlig tidstypiska bågar i butikslokalen.

Utförande

Planlösning

Lokalen fördelar sig på en stor butiksyta med en kontorsavdelning bakom butiken. Goda lagerutrymmen. Ett modernt kök med sittplatser upp till 6 personer. I lokalen finns även ett mindre kontorsrum. Stora trevliga skyltfönster mot Östra Förstadsgatan ger en god exponering.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 212

Omgivning

Omgivning/natur

Med den livliga Östra Förstadsgatan utanför, så är Slussen ett attraktivt och centralt område i östra innerstan. Vid Slussplan förbinder Schougens bro Östra Förstadsgatan med Östra Tullgatan (som leder till Drottningtorget). Här har det funnits en bro ända sedan början av 1800-talet.

Närservice

Ett stort urval av butiker finns i området. Östra Förstadsgatan har under de senaste åren fått ett uppsving med många trevliga restauranger och butiker.

Kommunikationer

Busstrafiken är tät och det är nära till Centralen. Lätt att ta sig hit med cykel på omkringliggande cykelbanor. Möjlighet att parkera bil utanför lokalen.

Övrig information

Övrigt

Lokal med entré direkt från gatuplan.

Östra Förstadsgatan 13
Sökhjälp