Östra Förstadsgatan 13, Slussen, Malmö - Butik
Östra Förstadsgatan 13, Slussen, Malmö - Butik
Planlösning

Slussen | Malmö

Favorit Dela

Östra Förstadsgatan 13

Vi har nu möjlighet att erbjuda en mycket trevlig butikslokal ett stenkast från Slussen.

Beskrivning

Lokalen har god exponering utmed Östra Förstadsgatan. Hög takhöjd och trevliga skyltfönster. Goda lagerutrymmen bakom butiksdelen, kök och tillhörande kontorsavdelning. Möjlighet att öppna upp till lokalen bredvid på 117 kvm. Trevlig tidstypiska bågar i butikslokalen.
  • Total yta

    212 m2


Utförande

Planlösning:

Lokalen fördelar sig på en stor butiksyta med en kontorsavdelning bakom butiken. Goda lagerutrymmen. Ett modernt kök med sittplatser upp till 6 personer. I lokalen finns även ett mindre kontorsrum. Stora trevliga skyltfönster mot Östra Förstadsgatan ger en god exponering.


Omgivning

Omgivning/natur:

Med den livliga Östra Förstadsgatan utanför, så är Slussen ett attraktivt och centralt område i östra innerstan. Vid Slussplan förbinder Schougens bro Östra Förstadsgatan med Östra Tullgatan (som leder till Drottningtorget). Här har det funnits en bro ända sedan början av 1800-talet.

Närservice:

Ett stort urval av butiker finns i området. Östra Förstadsgatan har under de senaste åren fått ett uppsving med många trevliga restauranger och butiker.

Kommunikationer:

Busstrafiken är tät och det är nära till Centralen. Lätt att ta sig hit med cykel på omkringliggande cykelbanor. Möjlighet att parkera bil på gatan utanför lokalen.


Övrig information

Övrigt:

Lokal med entré direkt från gatuplan.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AA

Anna Andersson

anna.andersson@mkbfastighet.se

040- VISA NR 040-313717

Marknadsförs av MKB Fastighets AB
mkbfastighet.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Östra Förstadsgatan 13

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

Fler annonser från denna annonsör