Skriv ut

Skapa PDF

Bryggargatan 4, City

stockholm

Välkomna till Bryggargatan 4. Ett guldläge för er som letar moderna kontorslokaler i attraktivt cityläge!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 2 192 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ett centralt läge är nyckeln till den bästa kompetensen. När det är enkelt att ta sig till kunderna eller mellan arbete och hemmet är avståndet inte heller långt till goda affärer och lojala medarbetare. Här flyttar ni in i nyrenoverade kontorslokaler med hög standard, planerad inflytt 2019. Öppna rymliga kontorsytor med modern kontorsstandard och bra klimat. Lokalen lämpar sig väl för indelning i intern och extern del om man så önskar. Ljusa ytskikt med glasväggar och textilmattor. Innertaket höjs och belysning håller god modern standard. Totalt ca 2 200 kvm i två plan. Här finns fantastiska möjligheter att bygga sitt varumärke genom att sätta sin egen prägel på lokalen och påverka planlösning, ytskikt etc innan ni tillträder. Unikt för lokalen är två stycken stora atrium med stort ljusinsläpp genom glastaket som ger rymd och luftighet. Här finns möjlighet att samla större grupper för presentationer, lunchsittningar mm. Tag med kaffekoppen ut på den trevliga takterrassen och avnjut i goda kollegors sällskap uppe bland takåsarna. Ett förstklassigt kontor att trivas i!

Planlösning

Utförande

Byggår

1988

Renoveringsår

2018

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 2 192

Omgivning

Omgivning/natur

Trevliga Gamla Brogatan som ligger alldeles intill bjuder på gemytlig atmosfär med caféer, juicebarer och restauranger. Juiceverket, KafeRang, Volt och Grandpa för att nämna några. Obs: bilderna är referensbilder från annan lokal i fastigheten samt visualiseringsbilder, variationer kan förekomma.

Närservice

Med Sveriges starkaste handelsstråk inpå knuten är det en fantastisk förmån att hinna med vardagsärenden på väg hem efter arbetsdagen eller på lunchen. Flertalet hotell i närheten underlättar för affärssammankomster och inresande besökare.

Kommunikationer

Det går knappast att få ett mer centralt läge i Stockholm. Några få minuters gångväg till T-centralen och dess täta avgångar med tunnelbana, bussar, pendeltåg, regionaltåg, Arlanda Express och flygbussar. Runt hörnet ligger Hötorget som också erbjuder flertalet stadsbussar samt tunnelbanans gröna linje. Det är aldrig långt till en taxi, eller varför inte promenera till din destination genom vår vackra huvudstad? Med kontoret som utgångspunkt är det sällan långt till businesslunchen eller mötet på stan, vilket spar både tid och energi.

Virtuell visning

Bryggargatan 4
Sökhjälp