Skriv ut

Skapa PDF

Katarinavägen 22, Södermalm/Slussen

stockholm

Det perfekta kontoret för er som söker ett centralt läge på Södermalm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 370 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här renoveras till en modern kontorsstandard med ljusa och fina ytskikt. Lokalen har gott klimat med arbetsplatser i varierad planlösning med såväl öppna kontorsytor som konferensrum och telefonrum. Effektiva ytor där ni kan få plats med upp till ca 45 arbetsplatser. Ett helt nytt pentry med pausyta att samlas i på lunchen. Även dusch finns i lokalen. Här finns möjlighet att vara med och påverka planlösningen och sätta en personlig prägel från start. OBS: bilderna i annonsen är exempelbilder som visar planerad basstandard, men är ifrån annan lokal i huset därmed kan vissa ändringar förekomma. Välkommen att kontakta Cecilia för visning!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 370

Omgivning

Omgivning/natur

Trevlig juicebar och träningsanläggning i samma hus. Handla frukosten på café rakt över gatan, upptäck Södermalms utbud av lunchrestauranger ett stenkast bort samt ta ett besök på Södra Teatern efter arbetsdagens slut.

Kommunikationer

Endast tre minuters promenad från tunnelbana (röda och gröna linjen) och stor bussterminal. Optimalt för att enkelt kunna ta sig snabbt genom staden. Tacksamt läge för pendlande medarbetare och besökare till kontoret!

Katarinavägen 22
Sökhjälp