Skriv ut

Skapa PDF

Kyrkgatan 45, Centrum

östersund

Kontorslokal i centrala Östersund.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 155 - 155 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljus kontorslokal med centralt läge. Lokalen är idag utformad med separata rum men kan anpassas efter ny hyresgästs behov.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 155 155

Omgivning

Omgivning/natur

Östersund är en aktiv, liten stad som präglas av framtidstro, företagsamhet samt en levande landsbygd och stadskärna. Det finns ett rikt utbud av shopping, kaféer, restauranger, kultur, nöjen och aktiviteter. Näringslivet består huvudsakligen av små och medelstora företag varav några är världsledande inom sina respektive områden. Turism och besöksnäringen är stark med många attraktiva besöksmål. Flera statliga myndigheter är också lokaliserade i Östersund. Kommunikationerna är mycket goda med såväl flyg, tåg som buss. Från innerstaden har man en enastående utsikt över Storsjön och Oviksfjällen. Upplev ”Vinterstaden Östersund” med vita, gnistrande vidder och härliga utomhusaktiviteter. Ta en tur med långfärdsskridskor på Storsjöns is eller välkomna vårsolen i Badhusparken. Naturen är aldrig mer än några minuter bort i Östersund! Sommartid fylls stadens gator av ett myller av stadsbor, besökare, turister och studenter - och du får självklart inte missa en av Skandinavens största musikfestivaler, Storsjöyran.

Närservice

Fastigheten ligger på den populära gågatan Prästgatan, alldeles intill Stortorget. Här har du bekvämt gångavstånd till det mesta som Östersund har att erbjuda i form av affärer, butiker, restauranger och kaféer m.m. Företag i närheten är bl a Länsförsäkringar, Resia och Handelsbanken. Nära till Storsjöteatern och Badhusparken. Du promenerar snabbt till flygbussen och till tågstationen.

Kommunikationer

Närhet till allmänna kommunikationer. Ett flertal busslinjer trafikerar hållplatsen i nära anslutning till fastigheten. Tågstationen ligger på ca 15 minuters gångavstånd.

Övrig information

Övrigt

Lokalen ligger på andra våningen med fönster mot busstationen samt innergården. Hiss finns.

Dokument

Kyrkgatan 45
Sökhjälp