Centrum | Östersund

Favorit Dela

Kyrkgatan 45

Kontorslokal i centrala Östersund.

Beskrivning

Ljus kontorslokal med centralt läge. Lokalen är idag utformad med separata rum men kan anpassas efter ny hyresgästs behov.
  • Total yta

    155 m2


Utförande

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

Östersund är en aktiv, liten stad som präglas av framtidstro, företagsamhet samt en levande landsbygd och stadskärna. Det finns ett rikt utbud av shopping, kaféer, restauranger, kultur, nöjen och aktiviteter. Näringslivet består huvudsakligen av små och medelstora företag varav några är världsledande inom sina respektive områden. Turism och besöksnäringen är stark med många attraktiva besöksmål. Flera statliga myndigheter är också lokaliserade i Östersund. Kommunikationerna är mycket goda med såväl flyg, tåg som buss. Från innerstaden har man en enastående utsikt över Storsjön och Oviksfjällen. Upplev ”Vinterstaden Östersund” med vita, gnistrande vidder och härliga utomhusaktiviteter. Ta en tur med långfärdsskridskor på Storsjöns is eller välkomna vårsolen i Badhusparken. Naturen är aldrig mer än några minuter bort i Östersund! Sommartid fylls stadens gator av ett myller av stadsbor, besökare, turister och studenter - och du får självklart inte missa en av Skandinavens största musikfestivaler, Storsjöyran.

Närservice:

Fastigheten ligger på den populära gågatan Prästgatan, alldeles intill Stortorget. Här har du bekvämt gångavstånd till det mesta som Östersund har att erbjuda i form av affärer, butiker, restauranger och kaféer m.m. Företag i närheten är bl a Länsförsäkringar, Resia och Handelsbanken. Nära till Storsjöteatern och Badhusparken. Du promenerar snabbt till flygbussen och till tågstationen.

Kommunikationer:

Närhet till allmänna kommunikationer. Ett flertal busslinjer trafikerar hållplatsen i nära anslutning till fastigheten. Tågstationen ligger på ca 15 minuters gångavstånd.


Övrig information

Övrigt:

Lokalen ligger på andra våningen med fönster mot busstationen samt innergården. Hiss finns.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Henrik Sjöstrand

Henrik Sjöstrand

henrik.sjostrand@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 96 05

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
dios.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kyrkgatan 45

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör