Skriv ut

Skapa PDF

Prästgatan 46, Centrum

östersund

Kontorslokal högst upp i fastigheten med utsikt över Frösön och Storsjön.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 203 - 203 m²
Karta

Information

Beskrivning

Modern kontorslokal i centralt läge med delvis cellkontor samt öppen planlösning, går att anpassa till en mer öppen planlösning vid behov. Det finns ett större mötesrum samt två WC varav dusch i ena. Lokalen ligger högst upp i fastigheten med entré från Prästgatan, hiss finns.

Utförande

Våningsplan

4

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 203 203

Omgivning

Omgivning/natur

Östersund är en aktiv, liten stad som präglas av framtidstro, företagsamhet samt en levande landsbygd och stadskärna. Det finns ett rikt utbud av shopping, kaféer, restauranger, kultur, nöjen och aktiviteter. Näringslivet består huvudsakligen av små och medelstora företag varav några är världsledande inom sina respektive områden. Turism och besöksnäringen är stark med många attraktiva besöksmål. Flera statliga myndigheter finns även lokaliserade i Östersund. Kommunikationerna är mycket goda med såväl flyg, tåg som buss. Från innerstaden har man en enastående utsikt över Storsjön och Oviksfjällen. Upplev ”Vinterstaden Östersund” med vita, gnistrande vidder och härliga utomhusaktiviteter. Ta en tur med långfärdsskridskor på Storsjöns is eller välkomna vårsolen i Badhusparken. Naturen är aldrig mer än några minuter bort i Östersund! Sommartid fylls stadens gator av ett myller av stadsbor, besökare, turister och studenter - och du får självklart inte missa en av Skandinavens största musikfestivaler, Storsjöyran.

Närservice

Närhet till bra utbud av resturanger och handel.

Kommunikationer

Gångavstånd till busscentralen (1min) och tågstationen (3min).

Övrig information

Övrigt

Mycket centralt belägen fastighet vid Prästgatan med närhet till Mittpunkten och Kärnan. Generöst med parkeringmöjligheter i närheten för eventuella besökare.

Dokument

Prästgatan 46
Sökhjälp