Centrum | ÖSTERSUND

Favorit Dela

Prästgatan 46

Kontorslokal högst upp i fastigheten med utsikt över Frösön och Storsjön.

Beskrivning

Modern kontorslokal i centralt läge med delvis cellkontor samt öppen planlösning, går att anpassa till en mer öppen planlösning vid behov. Det finns ett större mötesrum samt två WC varav dusch i ena. Lokalen ligger högst upp i fastigheten med entré från Prästgatan, hiss finns.
  • Total yta

    203 m2


Utförande

Våningsplan:

4


Omgivning

Omgivning/natur:

Östersund är en aktiv, liten stad som präglas av framtidstro, företagsamhet samt en levande landsbygd och stadskärna. Det finns ett rikt utbud av shopping, kaféer, restauranger, kultur, nöjen och aktiviteter. Näringslivet består huvudsakligen av små och medelstora företag varav några är världsledande inom sina respektive områden. Turism och besöksnäringen är stark med många attraktiva besöksmål. Flera statliga myndigheter finns även lokaliserade i Östersund. Kommunikationerna är mycket goda med såväl flyg, tåg som buss. Från innerstaden har man en enastående utsikt över Storsjön och Oviksfjällen. Upplev ”Vinterstaden Östersund” med vita, gnistrande vidder och härliga utomhusaktiviteter. Ta en tur med långfärdsskridskor på Storsjöns is eller välkomna vårsolen i Badhusparken. Naturen är aldrig mer än några minuter bort i Östersund! Sommartid fylls stadens gator av ett myller av stadsbor, besökare, turister och studenter - och du får självklart inte missa en av Skandinavens största musikfestivaler, Storsjöyran.

Närservice:

Närhet till bra utbud av resturanger och handel.

Kommunikationer:

Gångavstånd till busscentralen (1min) och tågstationen (3min).


Övrig information

Övrigt:

Mycket centralt belägen fastighet vid Prästgatan med närhet till Mittpunkten och Kärnan. Generöst med parkeringmöjligheter i närheten för eventuella besökare.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Henrik Sjöstrand

Henrik Sjöstrand

henrik.sjostrand@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 96 05

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
dios.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Prästgatan 46

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör